Roblox GoodbyeDPI ile açılmıyor

cti real

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bastığım zaman USB çıkarma sesi geliyor sonra Roblox yazan arka plan beyaz bir ekranda bekletiyor.

Merhaba, GoodbyeDPI biraz karışık mesela bende de Ubisoft açılmıyor bazı arkadaşlardada Warzone açılmıyordu maalesef bunun bir çözümü yok. WARP kullanabilirsiniz ama ping olacaktır.

Dediğim gibi sorun goodbyeDPI'dan dolayı herkeste farklı sorunlar gösterebiliyor. Forumda bir arkadaş goodbyeDPI'dan dolayı sorun yaşamış ve bir video sayesinde çözdüğünü söylemiş ne kadar güvenilir bilmiyorum ama denemek isterseniz diye aşağıya video linkini bırakıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dediğim gibi sorun goodbyeDPI'dan dolayı herkeste farklı sorunlar gösterebiliyor. Forumda bir arkadaş goodbyeDPI'dan dolayı sorun yaşamış ve bir video sayesinde çözdüğünü söylemiş ne kadar güvenilir bilmiyorum ama denemek isterseniz diye aşağıya video linkini bırakıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şimdi bunu deniyordum bende.

Olmadı.

Robloxun kendi sitesinden goodbyedpi açıkken girebiliyoruz.

Son düzenleme:
O zaman dediğim gibi şimdilik çözüm olarak goodbyeDPI kullanmayı bırakmanız gerek onun yerine VPN yükleyebilirsiniz genelde WARP kullanılır şu aralar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı