M muratkhan Femtopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #1 Merhaba bugün grup açsam arkadaşa hemen Robux atabilir miyim yoksa biraz beklemesi mi lazım? Teşekkürler.
Merhaba bugün grup açsam arkadaşa hemen Robux atabilir miyim yoksa biraz beklemesi mi lazım? Teşekkürler.
CookLeak Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 440 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #2 muratkhan dedi: Merhaba bugün grup açsam arkadaşa hemen Robux atabilir miyim yoksa biraz beklemesi mi lazım? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... %70 kesinti oluyor ve 15 gün sonra geliyor.
muratkhan dedi: Merhaba bugün grup açsam arkadaşa hemen Robux atabilir miyim yoksa biraz beklemesi mi lazım? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... %70 kesinti oluyor ve 15 gün sonra geliyor.
calypso1 Hectopat Katılım 26 Aralık 2021 Mesajlar 353 Çözümler 4 17 Ağustos 2022 #3 CookLeak dedi: %70 kesinti oluyor ve 15 gün sonra geliyor. Genişletmek için tıkla... kesinti o kadar fazla değil hocam. %30 kesinti oluyor gruba robux koyunca.
CookLeak dedi: %70 kesinti oluyor ve 15 gün sonra geliyor. Genişletmek için tıkla... kesinti o kadar fazla değil hocam. %30 kesinti oluyor gruba robux koyunca.
CookLeak Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 440 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #4 calypso1 dedi: kesinti o kadar fazla değil hocam. %30 kesinti oluyor gruba robux koyunca. Genişletmek için tıkla... %70 geliyor demek istemiştim karışıklık olmuş teşekkürler.
calypso1 dedi: kesinti o kadar fazla değil hocam. %30 kesinti oluyor gruba robux koyunca. Genişletmek için tıkla... %70 geliyor demek istemiştim karışıklık olmuş teşekkürler.
Yağız Ünlü Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 448 Çözümler 1 14 Şubat 2024 #5 CookLeak dedi: %70 geliyor demek istemiştim karışıklık olmuş teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Abi su an takildimda sorayim dedim grubtan bana Robux attilarda hesaba 15gun icinde gelir mi?
CookLeak dedi: %70 geliyor demek istemiştim karışıklık olmuş teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Abi su an takildimda sorayim dedim grubtan bana Robux attilarda hesaba 15gun icinde gelir mi?
CookLeak Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 440 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2024 #6 Yağız Ünlü dedi: Abi su an takildimda sorayim dedim grubtan bana Robux attilarda hesaba 15gun icinde gelir mi? Genişletmek için tıkla... Gruptan atılan robux anında hesaba geçiyor.Eger gamepass veya itemini filan aldilarsa 15 gün sürer. Ama gruba yeni katildiysan 15 gün beklemen lazım adamin sana Robux atması için.
Yağız Ünlü dedi: Abi su an takildimda sorayim dedim grubtan bana Robux attilarda hesaba 15gun icinde gelir mi? Genişletmek için tıkla... Gruptan atılan robux anında hesaba geçiyor.Eger gamepass veya itemini filan aldilarsa 15 gün sürer. Ama gruba yeni katildiysan 15 gün beklemen lazım adamin sana Robux atması için.
Yağız Ünlü Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 448 Çözümler 1 15 Şubat 2024 #7 CookLeak dedi: Gruptan atılan Robux anında hesaba geçiyor. Eger Game Pass veya itemini filan aldilarsa 15 gün sürer. Ama gruba yeni katildiysan 15 gün beklemen lazım adamin sana Robux atması için. Genişletmek için tıkla... Bana Robux'u gruptan attilar ama grupta 15 gün kalmadim daha Robux'da ne geldi ne de geleceklerde görünüyor 15 gün sonra gelir mi?
CookLeak dedi: Gruptan atılan Robux anında hesaba geçiyor. Eger Game Pass veya itemini filan aldilarsa 15 gün sürer. Ama gruba yeni katildiysan 15 gün beklemen lazım adamin sana Robux atması için. Genişletmek için tıkla... Bana Robux'u gruptan attilar ama grupta 15 gün kalmadim daha Robux'da ne geldi ne de geleceklerde görünüyor 15 gün sonra gelir mi?
SadeceUmut0405 Centipat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 71 Çözümler 1 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2024 #8 Arkadaşlar ben çekilişten aldım adam bana grupa falan girmeden direk yolladı. O ne zamana gelir? Yoksa scam mi?
Arkadaşlar ben çekilişten aldım adam bana grupa falan girmeden direk yolladı. O ne zamana gelir? Yoksa scam mi?
Yağız Ünlü Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 448 Çözümler 1 5 Mayıs 2024 #9 SadeceUmut0405 dedi: Arkadaşlar ben çekilişten aldım adam bana grupa falan girmeden direk yolladı. O ne zamana gelir? Yoksa scam mi? Genişletmek için tıkla... Seni bilmem ama orada Robux tuşuna bas işlemler var orada bir şey olması lazim gelecek ise benimki sahte çıktı kontrol etmek için oraya bakabilirsin.
SadeceUmut0405 dedi: Arkadaşlar ben çekilişten aldım adam bana grupa falan girmeden direk yolladı. O ne zamana gelir? Yoksa scam mi? Genişletmek için tıkla... Seni bilmem ama orada Robux tuşuna bas işlemler var orada bir şey olması lazim gelecek ise benimki sahte çıktı kontrol etmek için oraya bakabilirsin.
SadeceUmut0405 Centipat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 71 Çözümler 1 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2024 #10 Yağız Ünlü dedi: Seni bilmem ama orada Robux tuşuna bas işlemler var orada bir şey olması lazim gelecek ise benimki sahte çıktı kontrol etmek için oraya bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bende de bir şey yok adam yayın açıp göstermişti ama.
Yağız Ünlü dedi: Seni bilmem ama orada Robux tuşuna bas işlemler var orada bir şey olması lazim gelecek ise benimki sahte çıktı kontrol etmek için oraya bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bende de bir şey yok adam yayın açıp göstermişti ama.