Roblox grup Robux gönderme

muratkhan

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba bugün grup açsam arkadaşa hemen Robux atabilir miyim yoksa biraz beklemesi mi lazım? Teşekkürler.

Abi su an takildimda sorayim dedim grubtan bana Robux attilarda hesaba 15gun icinde gelir mi?
Gruptan atılan robux anında hesaba geçiyor.Eger gamepass veya itemini filan aldilarsa 15 gün sürer.

Ama gruba yeni katildiysan 15 gün beklemen lazım adamin sana Robux atması için.

Gruptan atılan Robux anında hesaba geçiyor. Eger Game Pass veya itemini filan aldilarsa 15 gün sürer.

Ama gruba yeni katildiysan 15 gün beklemen lazım adamin sana Robux atması için.

Bana Robux'u gruptan attilar ama grupta 15 gün kalmadim daha Robux'da ne geldi ne de geleceklerde görünüyor 15 gün sonra gelir mi?

Arkadaşlar ben çekilişten aldım adam bana grupa falan girmeden direk yolladı. O ne zamana gelir? Yoksa scam mi?

Arkadaşlar ben çekilişten aldım adam bana grupa falan girmeden direk yolladı. O ne zamana gelir? Yoksa scam mi?

Seni bilmem ama orada Robux tuşuna bas işlemler var orada bir şey olması lazim gelecek ise benimki sahte çıktı kontrol etmek için oraya bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…