ASLNS_21 Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 502 Yer Ohio Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Şubat 2023 #1 Merhaba ben Roblox oynadığımda oyun geç cevap veriyor ve kendi kendine hareket ve fareyi hareket ettirmediğime rağmen kayıyor bilgisayarım laptop.
Merhaba ben Roblox oynadığımda oyun geç cevap veriyor ve kendi kendine hareket ve fareyi hareket ettirmediğime rağmen kayıyor bilgisayarım laptop.
dadashaktan Centipat Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 480 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Şubat 2023 #2 ASLNS_21 dedi: Merhaba ben Roblox oynadığımda oyun geç cevap veriyor ve kendi kendine hareket ve fareyi hareket ettirmediğime rağmen kayıyor bilgisayarım laptop. Genişletmek için tıkla... Farede bir sorun olabilir bende de o sorun var dı. Artı 0 Eksi
ASLNS_21 dedi: Merhaba ben Roblox oynadığımda oyun geç cevap veriyor ve kendi kendine hareket ve fareyi hareket ettirmediğime rağmen kayıyor bilgisayarım laptop. Genişletmek için tıkla... Farede bir sorun olabilir bende de o sorun var dı.
KS KS ASLNS_21 Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 502 Yer Ohio Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Şubat 2023 #3 dadashaktan dedi: Farede bir sorun olabilir bende de o sorun var dı. Genişletmek için tıkla... Farede sorun olduğunu düşünmüyorum daha dün formatladım formattan önce böyle bir şey yoktu Artı 0 Eksi
dadashaktan dedi: Farede bir sorun olabilir bende de o sorun var dı. Genişletmek için tıkla... Farede sorun olduğunu düşünmüyorum daha dün formatladım formattan önce böyle bir şey yoktu