Roblox hesabı çalındı

Preyartix

Centipat
Daha fazla  
Sabah canim sıkıldı diye Roblox'a gireyim dedim. En sevdigim oyun plan SCP anomaly Breach2'ye girdigimde "ayri cihaz ayni hesaptan hesaba girdi" yazdi be oyundan atti. Bir Google girip bakayim dedim tekrar Roblox'a geldigimdd hesaptan atti. Sifreyi girdim girdim hiçbir ise yaramadi. Ondan sonra bana Roblox mail atti 2 asamali dogrulama devre disk birakildi diye. Demek ki hesabim hackle yen kisi 2 asamali dogrulamayi bir sekilde devre disi birakmis nasıl yaptigi hakkinda hiçbir fikrim yok.

Robloxa hesabim in calindiginin konusunu mail attim zaten su anda 500 Robux'luk hesabim kaybetmek uzereyim.

Ne yapabilirim? Siz de bir şeyler soyler misiniz biliyorsaniz?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240709_090708_com.google.android.gm.jpg
    Screenshot_20240709_090708_com.google.android.gm.jpg
    54,3 KB · Görüntüleme: 67
  • Screenshot_20240709_090622_com.roblox.client.jpg
    Screenshot_20240709_090622_com.roblox.client.jpg
    40,4 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleyen: Moderatör:
Sabah canim sıkıldı diye Roblox'a gireyim dedim. En sevdigim oyun plan SCP anomaly Breach2'ye girdigimde "ayri cihaz ayni hesaptan hesaba girdi" yazdi be oyundan atti. Bir Google girip bakayim dedim tekrar Roblox'a geldigimdd hesaptan atti. Sifreyi girdim girdim hiçbir ise yaramadi. Ondan sonra bana Roblox mail atti 2 asamali dogrulama devre disk birakildi diye. Demek ki hesabim hackle yen kisi 2 asamali dogrulamayi bir sekilde devre disi birakmis nasıl yaptigi hakkinda hiçbir fikrim yok.

Robloxa hesabim in calindiginin konusunu mail attim zaten su anda 500 Robux'luk hesabim kaybetmek uzereyim.

Roblox desteğe yazmanı tavsiye ederim güncel olarak bakıyorlar diye biliyorum.

500 Robux çok da önemli değil fakat sana yardımcı olmak amacıyla söyleyeyim eskiden bende birkaçkere yapmıştım bu işleri link üzerinden Roblox hesaplarının tokenlerini alıp giriyorlar veya senin telefonuna , bilgisayarına sızmış birisi olabilir Roblox destekle iletişimde kal sana yardım edeceklerdir.

Please yazmak istemiş
Tamam da burada bu iki kelimenin neresi bir talep ya da şikayet içeriyor? Roblox yetkilisi veya botu her neyse ROBLOX PLEASE yazısında ne anlayıp da ne gibi bir işlem yapacak? Roblox Lütfen şeklinde mi yazılır desteğe bir talep varsa? Yeni nesil gerçekten iletişim kurma konusunda biraz sıkıntılı. Garsona Çay Lütfen der gibi bir şey olmuş :D

Tamam da burada bu iki kelimenin neresi bir talep ya da şikayet içeriyor? Roblox yetkilisi veya botu her neyse ROBLOX PLEASE yazısında ne anlayıp da ne gibi bir işlem yapacak? Roblox Lütfen şeklinde mi yazılır desteğe bir talep varsa? Yeni nesil gerçekten iletişim kurma konusunda biraz sıkıntılı. Garsona Çay Lütfen der gibi bir şey olmuş :D
Zaten mail attim cevap yok

Tamam da burada bu iki kelimenin neresi bir talep ya da şikayet içeriyor? Roblox yetkilisi veya botu her neyse Roblox please yazısında ne anlayıp da ne gibi bir işlem yapacak? Roblox lütfen şeklinde mi yazılır desteğe bir talep varsa? Yeni nesil gerçekten iletişim kurma konusunda biraz sıkıntılı. Garsona çay lütfen der gibi bir şey olmuş :D

Sakin olun hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı