Bugün Roblox hesabı aldım mail ve telefon numarası kayıtlı değildi kendim telefon ve mail ekledim çalınma veya satıcı tarafından geri çekilme durumu var mı?
Bugün Roblox hesabı aldım mail ve telefon numarası kayıtlı değildi kendim telefon ve mail ekledim çalınma veya satıcı tarafından geri çekilme durumu var mı?
eğer satıcı mailini kaydetmemiş ise çalınma durumu yok fakat mailini kaydetmiş ise desteğe yazıp geri alabilme durumu var,ek olarak bir platform üzerindenmi aldınız?
Eğer satıcı mailini kaydetmemiş ise çalınma durumu yok fakat mailini kaydetmiş ise desteğe yazıp geri alabilme durumu var, ek olarak bir platform üzerinden mi aldınız?
Satıcı geri almayı deneyebilir ben o sitede satıcıyım alıp satıyorum genellikle. Sonra hesabı aldıktan sonra gece geri almaya çalıştı neyse ki mail değiştirmiştim. Aldığın satıcıya dikkat etmen önemli.