Roblox hesabım hacklendi ne yapmalıyım?

darksoulz54

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, Roblox hesabım ve birçok diğer hesabım virüslü linke girdiğim için hacklendi. Diğerlerini kurtarabildim ama Roblox'u kurtaramadım. Eleman şifre ve e maili değiştirmiş nasıl kurtarırım? Bilen biri yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Destege yazmaktan baska cozum yok.

Bende boyle bir olay yasadim. 1 senedir crack indirdigim yok.

Roblox desteğe yazın elini de Robux satın alma faturası varsa kurtarabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Destege yazmaktan baska cozum yok.

Bende boyle bir olay yasadim. 1 senedir crack indirdigim yok.

Kanka crack değil, VIP server linkinden aşırı gerçekçi yapıyolar.

Desteğe yaz, fatura var ise işin kolay yoksa da hesabı oluşturduğun IP adresine vs bakılıyor. Yine alırsın büyük ihtimal.

Bro ben yazdım desteğe robotdan mail geldi, benden istese fatura bilgisi atarım ama istemedi şu ana kadar. Gerçek birinin yazması ne kadar sürer. 4 gün geçti desteğe atalı.

Harbiden gerçekçi olabiliyor.
Bir daha at istiyorsan bence 4 gün fazla olmuş gibi geldi.

Ya durum çok değişik adamlar bana canlı yardım falan ayarlamadan hizmetimizi nasıl buldunuz diye mesaj atıyor ben desteğe yardım çağrısı yaptıktan 5 gün sonra, bazı arkadaşlarma sordum e mail değiştiyse imkansız diyorlar gene bilen biri yazabilir mi yılların emeği var bu hesapta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…