KaanGvn Centipat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 373 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #1 Hesabıma biri girdi ve ben giriş yapamıyorum bir şeyler ters gitti hatası var zaten yasaklı uygulama elim kolum bağlı. Ne yapabilirim?
Hesabıma biri girdi ve ben giriş yapamıyorum bir şeyler ters gitti hatası var zaten yasaklı uygulama elim kolum bağlı. Ne yapabilirim?
Ozgur5 Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 917 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #2 aynı olayı yaşamıştım şifresi vs değişmişti desteğe yazdığımda herşeyi değiştirdiler oraya yazman lazım başka şans yok zaten
aynı olayı yaşamıştım şifresi vs değişmişti desteğe yazdığımda herşeyi değiştirdiler oraya yazman lazım başka şans yok zaten
KaanGvn Centipat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 373 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #3 Ozgur5 dedi: aynı olayı yaşamıştım şifresi vs değişmişti desteğe yazdığımda herşeyi değiştirdiler oraya yazman lazım başka şans yok zaten Genişletmek için tıkla... Hesabıma kalıcı hasar ban silinme gibi herhangi birşey olur mu?
Ozgur5 dedi: aynı olayı yaşamıştım şifresi vs değişmişti desteğe yazdığımda herşeyi değiştirdiler oraya yazman lazım başka şans yok zaten Genişletmek için tıkla... Hesabıma kalıcı hasar ban silinme gibi herhangi birşey olur mu?
North55 Decapat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #4 KaanGvn dedi: Hesabıma kalıcı hasar ban silinme gibi herhangi birşey olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz.
KaanGvn dedi: Hesabıma kalıcı hasar ban silinme gibi herhangi birşey olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz.
Ozgur5 Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 917 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #5 KaanGvn dedi: Hesabıma kalıcı hasar ban silinme gibi herhangi bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz dediğim gibi desteğe yazın kurtarırsınız hesabınızı.
KaanGvn dedi: Hesabıma kalıcı hasar ban silinme gibi herhangi bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz dediğim gibi desteğe yazın kurtarırsınız hesabınızı.
KaanGvn Centipat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 373 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #6 Ozgur5 dedi: Olmaz dediğim gibi desteğe yazın kurtarırsınız hesabınızı. Genişletmek için tıkla... Hesabın doğruluğu kanıtlanamamış, ne yapabilirim ki? Galiba gitti, eposta doğrulamam yokmuş. Son düzenleme: 18 Şubat 2025
Ozgur5 dedi: Olmaz dediğim gibi desteğe yazın kurtarırsınız hesabınızı. Genişletmek için tıkla... Hesabın doğruluğu kanıtlanamamış, ne yapabilirim ki? Galiba gitti, eposta doğrulamam yokmuş.
Ozgur5 Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 917 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #7 KaanGvn dedi: Hesabın doğruluğu kanıtlanamamış, ne yapabilirim ki? Galiba gitti, e-posta doğrulamam yokmuş. Genişletmek için tıkla... Allah Allah ben yazdığımda direk değiştirmişlerdi gönderdikleri mesajı SS atabilir misin bakayım.
KaanGvn dedi: Hesabın doğruluğu kanıtlanamamış, ne yapabilirim ki? Galiba gitti, e-posta doğrulamam yokmuş. Genişletmek için tıkla... Allah Allah ben yazdığımda direk değiştirmişlerdi gönderdikleri mesajı SS atabilir misin bakayım.
KaanGvn Centipat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 373 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #8 Ozgur5 dedi: Allah Allah ben yazdığımda direk değiştirmişlerdi gönderdikleri mesajı SS atabilir misin bakayım. Genişletmek için tıkla... Net rat yedim dakika başı bir hesap çalınıyor. Ozgur5 dedi: Allah Allah ben yazdığımda direk değiştirmişlerdi gönderdikleri mesajı SS atabilir misin bakayım. Genişletmek için tıkla... Çok eski hesap manevi değeri var ondan istiyorum Dosya Ekleri Screenshot_2025-02-18-15-04-18-88_e307a3f9df9f380ebaf106e1dc980bb6.jpg 87,7 KB · Görüntüleme: 28
Ozgur5 dedi: Allah Allah ben yazdığımda direk değiştirmişlerdi gönderdikleri mesajı SS atabilir misin bakayım. Genişletmek için tıkla... Net rat yedim dakika başı bir hesap çalınıyor. Ozgur5 dedi: Allah Allah ben yazdığımda direk değiştirmişlerdi gönderdikleri mesajı SS atabilir misin bakayım. Genişletmek için tıkla... Çok eski hesap manevi değeri var ondan istiyorum
Ozgur5 Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 917 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #9 KaanGvn dedi: Net RAT yedim dakika başı bir hesap çalınıyor. Çok eski hesap manevi değeri var ondan istiyorum. Genişletmek için tıkla... Evet hocam doğrulayamadılarsa yapacak bir şey yok geçmiş olsun RAT içinde içiniz rahat olacaksa format atın.
KaanGvn dedi: Net RAT yedim dakika başı bir hesap çalınıyor. Çok eski hesap manevi değeri var ondan istiyorum. Genişletmek için tıkla... Evet hocam doğrulayamadılarsa yapacak bir şey yok geçmiş olsun RAT içinde içiniz rahat olacaksa format atın.
KaanGvn Centipat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 373 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #10 Ozgur5 dedi: Evet hocam doğrulayamadılarsa yapacak bir şey yok geçmiş olsun RAT içinde içiniz rahat olacaksa format atın. Genişletmek için tıkla... Evet eve geçeyim hemen atacağım teşekkürler ilginiz için.
Ozgur5 dedi: Evet hocam doğrulayamadılarsa yapacak bir şey yok geçmiş olsun RAT içinde içiniz rahat olacaksa format atın. Genişletmek için tıkla... Evet eve geçeyim hemen atacağım teşekkürler ilginiz için.