MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 27 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar gariptir ama bir tane oyuna ben girmediğim halde girilmiş gözüküyor. Hesabımda 2 adımlı doğrulama var. Biri olabilir mi? Doors oyununa girmedim.
Arkadaşlar gariptir ama bir tane oyuna ben girmediğim halde girilmiş gözüküyor. Hesabımda 2 adımlı doğrulama var. Biri olabilir mi? Doors oyununa girmedim.
ShenkaMan Decapat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 649 Çözümler 12 27 Ocak 2024 #2 Doors oyununa girmediğine eminseniz önce Malwarebytes ile tarama yapın, daha sonra şifrenizi değiştirin.
Doors oyununa girmediğine eminseniz önce Malwarebytes ile tarama yapın, daha sonra şifrenizi değiştirin.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 27 Ocak 2024 #3 Basit bir hata veya algoritma sorunudur. Hesabına birisi erişse oturup oyun açmaz, birisi erişseydi sen çoktan hesabına erişimini kaybetmiştin.
Basit bir hata veya algoritma sorunudur. Hesabına birisi erişse oturup oyun açmaz, birisi erişseydi sen çoktan hesabına erişimini kaybetmiştin.
LDPli Gabimaru Centipat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 541 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Samsun Çarşamba Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 7320U 8 GB LPDDR5 RAM AMD Radeon Graphics Acer Aspire 3 Laptop Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ocak 2024 #4 Hocam hesabınıza eskiden biri girmiş olabilir, bence şifrenizi değiştirin.
radaschumi Kilopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.478 Çözümler 28 27 Ocak 2024 #5 Ayarlardan güvenlik sekmesine girip aşağıdaki yeri kontrol edin.
MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 27 Ocak 2024 #6 Şebnem Ferah dedi: Basit bir hata veya algoritma sorunudur. Hesabına birisi erişse oturup oyun açmaz, birisi erişseydi sen çoktan hesabına erişimini kaybetmiştin. Genişletmek için tıkla... Hocam gmail ve 2 adımlı doğrulama var. Nasıl oluyor anlamadım. Doors oyununa girmediğine eminim.
Şebnem Ferah dedi: Basit bir hata veya algoritma sorunudur. Hesabına birisi erişse oturup oyun açmaz, birisi erişseydi sen çoktan hesabına erişimini kaybetmiştin. Genişletmek için tıkla... Hocam gmail ve 2 adımlı doğrulama var. Nasıl oluyor anlamadım. Doors oyununa girmediğine eminim.
Alonso33 Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 105 Yer İstanbul, Silivri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz 27 Ocak 2024 #7 Aynı şeyi önceden bende yaşamıştım, şifreni değiştir ve 2 adımlı doğrulama aç.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 27 Ocak 2024 #8 MzSe dedi: Hocam gmail ve 2 adımlı doğrulama var. Nasıl oluyor anlamadım. Doors oyununa girmediğine eminim. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi basit bir hatadan ibarettir.
MzSe dedi: Hocam gmail ve 2 adımlı doğrulama var. Nasıl oluyor anlamadım. Doors oyununa girmediğine eminim. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi basit bir hatadan ibarettir.
MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 27 Ocak 2024 #9 Alonso33 dedi: Aynı şeyi önceden bende yaşamıştım, şifreni değiştir ve 2 adımlı doğrulama aç. Genişletmek için tıkla... Açık. Şifrem güncel maximum 1 ay olmuştur. Şebnem Ferah dedi: Dediğim gibi basit bir hatadan ibarettir. Genişletmek için tıkla... Evet o da olabilir.
Alonso33 dedi: Aynı şeyi önceden bende yaşamıştım, şifreni değiştir ve 2 adımlı doğrulama aç. Genişletmek için tıkla... Açık. Şifrem güncel maximum 1 ay olmuştur. Şebnem Ferah dedi: Dediğim gibi basit bir hatadan ibarettir. Genişletmek için tıkla... Evet o da olabilir.
radaschumi Kilopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.478 Çözümler 28 27 Ocak 2024 #10 radaschumi dedi: Ayarlardan güvenlik sekmesine girip aşağıdaki yeri kontrol edin. Eki Görüntüle 2099006 Genişletmek için tıkla... Burada yabancı bir giriş yoksa sorun yoktur.
radaschumi dedi: Ayarlardan güvenlik sekmesine girip aşağıdaki yeri kontrol edin. Eki Görüntüle 2099006 Genişletmek için tıkla... Burada yabancı bir giriş yoksa sorun yoktur.