Roblox hesabımın e-postasını unuttum

bokub854

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, sorum başlıkta görüldüğü gibi. Eski Roblox hesabımın e-postasını unuttum ve zamanında girmek için her şeyi denedim. O zamanlar çalışmadı fakat bir kez şansımı denemek adına sizlere de sormak istedim. Hesapta 2 aşamalı doğrulama var ve ben hesaba bağlı olan e-postayı bilmediğim için hesaba giriş yapamıyorum. Ne yapabilirim? Bu arada hesapta telefon numarası da bağlı. Roblox desteğine e-postalar göndermiştim ama boşa. Hiçbir şekilde sorunumu çözemedim. O hesaba girmek istememin sebebi ise o hesabı çok sevmemdi. Şimdiden teşekkür ederim.

Hesabın adı bu.

Sorunum ise bu. Hesabın e-postasını bilmediğim için giriş yapamıyorum.

E postanın türü ne e posta hakkında ne biliyorsun bunları yazarsan daha rahat yardımcı olabilirim.

E-postanın türü derken anlamadım? Gmail düz bir e-posta hesabı işte. E-postanın şifresini debilirim fakat hangi numaraya kayıtlı, adı ne gibi soruları cevaplayamam.

E-posta unutmak garip birşeymiş. E-postanı unuttuysan ya da e-postanı sildiysen ve hesapta alternatif bir e-posta, telefon numarası vb. yoksa hesabı kurtarmanın imkanı yok.

Tür derken e-posta hizmetlerini kastettim Outlook Yandex mail gibi. Google ile iletişime geçmeyi dene şifresini biliyorsun zaten iki adımlı doğrulama yoksa kurtarmak zor olmaz

Herkese teşekkür ederim. Konu kapatılabilir. Çözüm yok gibi duruyor.

Merhaba, ben Roblox'ta zamanında e-postamı internetten sallama e-postalardan bulmuştum ve random e-postaydı ve uzun zaman sonra hesabıma giremiyorum benim için değerliydi e-posta bilmediğim için 2 adımlı doğrulamayı geçemiyorum. Ne yapabilirim? Hesabpta telefon no kayıtlı bir de.

Roblox Support'a yaz. Mesela robux aldıysan o hesaba, senden satın alma geçmişinin resmini falan istiyorlar nerden aldığına göre. Ben microsofttan robux almıştım, onun satın alma geçmişini falan istediler bende bulamamıştım.
Öyle doğruluyorlar hesap senin mi değil mi diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…