A Akintuna Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 1.028 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #1 Çoğu insan nedense benim hileye para vermemi saçma buluyor, hilelerde özenle yapılmış zaten. Neden saçma buluyorlardır?
Çoğu insan nedense benim hileye para vermemi saçma buluyor, hilelerde özenle yapılmış zaten. Neden saçma buluyorlardır?
2 208247 Kilopat Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 3.383 Çözümler 38 13 Mart 2023 #2 Online oyunda hile yapan insan değildir de ondan, o yüzden millet saçma buluyor. Diğer oyuncuların oyun zevkini bozmaktan başka bir şey yapmıyorlar.
Online oyunda hile yapan insan değildir de ondan, o yüzden millet saçma buluyor. Diğer oyuncuların oyun zevkini bozmaktan başka bir şey yapmıyorlar.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.288 Çözümler 56 13 Mart 2023 #3 Saçma değil aksine "Ben oynamayı bilmiyorum, zekam yetmiyor."demek için para veriyorsun. Gayet normal.
Saçma değil aksine "Ben oynamayı bilmiyorum, zekam yetmiyor."demek için para veriyorsun. Gayet normal.
x.OzgunBey.x Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 639 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #4 Saçma.
fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #5 Çünkü insanların zevkini nokta nokta yapıyorsun, üstüne milletin zevkini paralayıp kendini gülünç duruma düşüren şeye para veriyorsun. Kusura bakmayın ben demiyorum da, bu yüzden keriz gözüyle bakıyorlar size.
Çünkü insanların zevkini nokta nokta yapıyorsun, üstüne milletin zevkini paralayıp kendini gülünç duruma düşüren şeye para veriyorsun. Kusura bakmayın ben demiyorum da, bu yüzden keriz gözüyle bakıyorlar size.
A Akintuna Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 1.028 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #6 AnotherJourney dedi: Saçma değil aksine "Ben oynamayı bilmiyorum, zekam yetmiyor."demek için para veriyorsun. Gayet normal. Genişletmek için tıkla... Para sadece script'in yapımcısına gidiyor, dediğim hile kavramı o.
AnotherJourney dedi: Saçma değil aksine "Ben oynamayı bilmiyorum, zekam yetmiyor."demek için para veriyorsun. Gayet normal. Genişletmek için tıkla... Para sadece script'in yapımcısına gidiyor, dediğim hile kavramı o.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.097 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #7 Akintuna dedi: Para sadece script'in yapımcısına gidiyor, dediğim hile kavramı o. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğiniz script ne scriptleri oluyor genelde?
Akintuna dedi: Para sadece script'in yapımcısına gidiyor, dediğim hile kavramı o. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğiniz script ne scriptleri oluyor genelde?
A Akintuna Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 1.028 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #8 iKayraOnur dedi: Bahsettiğiniz script ne scriptleri oluyor genelde? Genişletmek için tıkla... Roblox Jailbreak. Oyunun içinde çalışan kodlar.
iKayraOnur dedi: Bahsettiğiniz script ne scriptleri oluyor genelde? Genişletmek için tıkla... Roblox Jailbreak. Oyunun içinde çalışan kodlar.
x.OzgunBey.x Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 639 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #9 Akintuna dedi: Roblox Jailbreak. Oyunun içinde çalışan kodlar. Genişletmek için tıkla... Hilecilerden bıraktım o oyunu. Salın!
Akintuna dedi: Roblox Jailbreak. Oyunun içinde çalışan kodlar. Genişletmek için tıkla... Hilecilerden bıraktım o oyunu. Salın!
A Akintuna Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 1.028 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #10 x.OzgunBey.x dedi: Hilecilerden bıraktım o oyunu. Salın! Genişletmek için tıkla... Ben bir de cumartesi günü 600 robux'a airdrop farm alıcam. Zengin hileci.
x.OzgunBey.x dedi: Hilecilerden bıraktım o oyunu. Salın! Genişletmek için tıkla... Ben bir de cumartesi günü 600 robux'a airdrop farm alıcam. Zengin hileci.