Roblox hilesine para vermek saçma mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hile açan birisine insan değilsiniz demek saçmalıktan başka bir şey değil o kadar. Hilecilerden daha insan olmayan kişiler varken gelip bu adamlara insan değilsiniz diyorsunuz yazık milletimize.
Hilecilerden daha kötü kişilerin olması bu insanları melek falan mı yapıyor şimdi?

Ben Roblox'da anti cheat üzerine uğraşan bir programcıyım. Onu saymadan bile 100+ hileciyi platformdan banlattım.

4 yıldır hile açıyorum sadece küfürden ban yedim

Hilecilerden daha kötü kişilerin olması bu insanları melek falan mı yapıyor şimdi?

Tepkinizi bu adamlara göstermeniz saçma adam drop farmı açacak sadece bende çok hile yaptım kimseninde oyununu bozmadım hatta eğlendirdiğim kişiler bile oldu.

4 yıldır hile açıyorum sadece küfürden ban yedim
Siz saçma oyunlar oynadığınızdandır. Bizim oyunlarda hile yapıp 2 günden geç banlanmayanı görmedim.

Hile bu kadar mı kötü? Milletti rahatsız etmeden undetected airdrop farm açmak kötü bir şey değil ki?

Roblox'un en çok oynanan oyunlarını oynadım.
Yani en saçma olanlar. Simulatörler. Tycoonlar. Roblox'un bizim tarafınada gelmeyin zaten. Gelirseniz de banı yersiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…