5 520258 Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 1.534 Çözümler 13 13 Mart 2023 #31 Akintuna dedi: Chat'e hiçbir şey yazma yoksa error 268 yersin. Genişletmek için tıkla... Chate yazınca mı oluyor o hata? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mart 2023
Akintuna dedi: Chat'e hiçbir şey yazma yoksa error 268 yersin. Genişletmek için tıkla... Chate yazınca mı oluyor o hata?
maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.774 Makaleler 19 Çözümler 28 13 Mart 2023 #32 Akintuna dedi: Çoğu insan nedense benim hileye para vermemi saçma buluyor, hilelerde özenle yapılmış zaten. Neden saçma buluyorlardır? Genişletmek için tıkla... Benim bir arkadaşım diğeriyle birleşip para vermişti sorun çıkmadı. İstiyorsan neden verilmesin?
Akintuna dedi: Çoğu insan nedense benim hileye para vermemi saçma buluyor, hilelerde özenle yapılmış zaten. Neden saçma buluyorlardır? Genişletmek için tıkla... Benim bir arkadaşım diğeriyle birleşip para vermişti sorun çıkmadı. İstiyorsan neden verilmesin?
4 492457 Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 2.137 Çözümler 10 13 Mart 2023 #33 Roblox'u bırakma nedenim. Hilelerden bıktım. Ne anlıyorsun dostum? Git öğren oyunu. x.OzgunBey.x dedi: Hilecilerden bıraktım o oyunu. Salın! Genişletmek için tıkla... Ben de aynıyım.
Roblox'u bırakma nedenim. Hilelerden bıktım. Ne anlıyorsun dostum? Git öğren oyunu. x.OzgunBey.x dedi: Hilecilerden bıraktım o oyunu. Salın! Genişletmek için tıkla... Ben de aynıyım.
A Akintuna Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 1.028 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #34 492457 dedi: Roblox'u bırakma nedenim. Hilelerden bıktım. Ne anlıyorsun dostum? Git öğren oyunu. Bende aynıyım. Genişletmek için tıkla... Biliyorum zaten 2 yıl Jailbreak oynadım 2 yılında da hile açtım ve hala normal oynuyorum az da olsa. Benim ayrı olarak hilesiz hesabım da var. Hilesiz de aşırı eğlenceli.
492457 dedi: Roblox'u bırakma nedenim. Hilelerden bıktım. Ne anlıyorsun dostum? Git öğren oyunu. Bende aynıyım. Genişletmek için tıkla... Biliyorum zaten 2 yıl Jailbreak oynadım 2 yılında da hile açtım ve hala normal oynuyorum az da olsa. Benim ayrı olarak hilesiz hesabım da var. Hilesiz de aşırı eğlenceli.