Erdym Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 1 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #11 m_fatih33 dedi: Hocam oradaki driverları kuruyorum bu sefer parlaklık kısılmıyor.2. sorunumda bu. Genişletmek için tıkla... Parlaklık derken ayar olarak diyorsanız driverdaki ayarlardan yapılıyor ekran kısmayı diyorsanız bilemiyorum.
m_fatih33 dedi: Hocam oradaki driverları kuruyorum bu sefer parlaklık kısılmıyor.2. sorunumda bu. Genişletmek için tıkla... Parlaklık derken ayar olarak diyorsanız driverdaki ayarlardan yapılıyor ekran kısmayı diyorsanız bilemiyorum.
M m_fatih33 Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 92 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #12 Erdym dedi: Parlaklık derken ayar olarak diyorsanız driverdaki ayarlardan yapılıyor ekran kısmayı diyorsanız bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır ben Windows 8.1'e geçmeye karar verdim çünkü şu an kullandığım OS LTSC 2019, Windows Defender yüzünden aşırı kaynak tüketimi var ve bilgisayarım eski biraz, SSD'm var biliyorum ama bence bu bilgisayar için Windows 8.1 iyidir teşekkürler.
Erdym dedi: Parlaklık derken ayar olarak diyorsanız driverdaki ayarlardan yapılıyor ekran kısmayı diyorsanız bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır ben Windows 8.1'e geçmeye karar verdim çünkü şu an kullandığım OS LTSC 2019, Windows Defender yüzünden aşırı kaynak tüketimi var ve bilgisayarım eski biraz, SSD'm var biliyorum ama bence bu bilgisayar için Windows 8.1 iyidir teşekkürler.