Roblox için executer önerisi

372328

Kilopat
Zamanın Tanığı
Hile için değil arkadaşlar. Yaklaşık 4 yıldır bir oyun üzerinde çalışıyorum. Oyun GTA V gibi grafiklere sahip. Daha deneme aşamasında. Toplam 12 kişiyle yapıyoruz. Onlar syanpse X kullanıyorlar ama paralı olduğu için vermiyorlar. Oyunumuz tarihe göreceğini düşünüyorum. Virussuz öneren kişi oyunda heykeli yapılacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hile için değil arkadaşlar. Yaklaşık 4 yıldır bir oyun üzerinde çalışıyorum. Oyun GTA V gibi grafiklere sahip. Daha deneme aşamasında. Toplam 12 kişiyle yapıyoruz. Onlar syanpse X kullanıyorlar ama paralı olduğu için vermiyorlar. Oyunumuz tarihe göreceğini düşünüyorum. Virussuz öneren kişi oyunda heykeli yapılacaktır.

Krnl ve electron.

Club Dark'ın yaptığı Sk8ter veya WeAreDevs'in yaptığı Jjsploit olabilir. Fakat bazı antivirüs programları trojan olarak algılayabiliyor.
Home - Club Dark Roblox Exploits Bu arada oyununuzun linkini atar mısınız? Gerçekten merak ettim.
JJsploit hakkında kötü şeyler de var. Bazıları güvenilir diyor bazıları ise değil diyor. Krnl veya Sentinel kullanabilirsiniz.
Kısaca anlatmak gerekirse:
JJsploit: Güvenilirliği belirsiz.
Sentinel: Güvenilir sayılır.
Krnl: Güvenilir sayılır.
Sk8ter: JJsploit'ten iyidir fakat güvenilirliği belirsiz.

Son düzenleme:
Konu dışı olacak ama oyununuz linkini atar mısınız? Uzun süredir adam akıllı oyuna denk gelmiyordum şimdi görünce mutlu oldum. 😁

Hocam peki oyundan bir görüntü atar mısınız? Merak ettim siz GTA 5 gibi grafikler deyince.
Şuanlık paylaşma iznim yok ama iletmeye çalışırım.
Club Dark'ın yaptığı SK8ter veya WeAreDevs'in yaptığı Jjsploit olabilir. Fakat bazı antivirüs programları trojan olarak algılayabiliyor.
Home - Club Dark Roblox Exploits Bu arada oyununuzun linkini atar mısınız? Gerçekten merak ettim.
JJsploit hakkında kötü şeyler de var. Bazıları güvenilir diyor bazıları ise değil diyor. Krnl veya Sentinel kullanabilirsiniz.
SK8ter: JJsploit'ten iyidir fakat güvenilirliği belirsiz.

Sadece Kaspersky kullanıyorum ama. Bu doğru olabilirmi? VirusTotal

Son düzenleme:
Club Dark'ın yaptığı Sk8ter veya WeAreDevs'in yaptığı Jjsploit olabilir. Fakat bazı antivirüs programları trojan olarak algılayabiliyor.
Sk8ter: JJsploit'ten iyidir fakat güvenilirliği belirsiz.
Lütfen JJSploit kullanmayın bir bitcoin minerdır WeAreDevs krnl'ede bitcoin miner koymuş orjinal websiteden krnl indirebilirsiniz.

Hocam grubunuza Wall'dan yazı yazılmıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı