Roblox için indirilen executer (jjsploit) güvenilir mi?

emir1314

Picopat
Daha fazla  
Herkes virüslü demesine rağmen indirdim, antivirüsü kapatın diyorlardı, ben kapatmadım ve uyarı vermedi hocamlar, sonuç olarak bedava bir şey Windows Defender algılamadı, Kaspersky indirip denesem mi? CPU en fazla 5-15 arası kullanıyor bir de jjsploit dışındakileri indirdiğim an uyarı verdi(virüs tespit etti).

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam indirdiğiniz şey tam olarak ne işe yarıyor?

Roblox'da bir hile.

Hocam 3 4 yıl önce aktif bir şekilde kullanırdım bilgisayara hiçbir zararı olmadı kapalı tuttuğun sürece arka planda da çalışmıyor bir sorun yok yani.

@yer fıstığı Hocam şimdi şöyle bir aralar mining virüsü olduğu için içinde tam güvenemedim ama biliyorsanız tamamdır yani şöyle eskiden fluxus kullanırdım sonra solaraya geçtim virüslü çıktı sonra en son jjsploit kaldı ona da tam güvenemedim ama yani eğer gerçekten öyleyse iyiymiş.

2017'den beri roblox oynayan ve 2017'den beri exploit kullanan birisi olarak ( synapse x ) artık kullanma. Çünkü synapse gibi birini bünyesine kattı. Eskiden daha kolaydı sadece hesap ban yer yenisini açar devam ederdin ama yakın zamanda valorantta kullanılan sistemi getirecekler o zaman kalıcı ban yeme ihtimalin çok yüksek olacak. Bu konuyu geçtim artık exploit yok adam akıllı olanlar bile aşırı pahalıya satıyor sebebi synapse gibi bir güvenlik duvarı var. Piyasaya çıkanların %50sinden fazlası ya sahte yada aşırı pahalı. Daha önce kendi exploitimi yazdım ama 7/24 bu işlerle uğraşan bir ekip yoksa arkasında hemen patlıyor onlarda

Hiç bir zaman ücretsiz exploit kullanmadım çevreme de kullandırtmadım. Çünkü herkes emeğinin karşılığını bir şekilde alır bunu asla unutma

Virüs sayılabilir içinde trojen var trojende kişisel ve hassas bilgileri çalan bilgisayarı ele geçiren bir madde bir de bu mining yapıyor ve Bu da CPU daha fazla çalışmasına bilgisayarın ömrünün azalmasına neden olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…