Velrext Decapat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 45 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri My Consoles: Playstation 1, Playstation 2, Playstation 3, Playstation Portable (PSP), Xbox 360 Xbox One, Nintendo Switch Cinsiyet Diğer 26 Nisan 2025 #1 Roblox için çalışır ve sorunsuz bir şekilde hiç hata yapmayan bir yapay zekaya ihtiyacım var. Gemini, Gemini Advanced ve ChatGPT kullandım fakat verdikleri kodlar hatalar vererek bütün günümü zamanımı harcadılar. Önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Nisan 2025
Roblox için çalışır ve sorunsuz bir şekilde hiç hata yapmayan bir yapay zekaya ihtiyacım var. Gemini, Gemini Advanced ve ChatGPT kullandım fakat verdikleri kodlar hatalar vererek bütün günümü zamanımı harcadılar. Önerilerinizi bekliyorum.
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 5.886 Makaleler 38 Çözümler 267 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #2 Roblox için değil ama başka işlemlerde kodlama için kullandım. Claude öneririm. Çok iyi sonuç veriyor.
Roblox için değil ama başka işlemlerde kodlama için kullandım. Claude öneririm. Çok iyi sonuç veriyor.