bunyaminhehehhe Centipat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #1 Merhaba, genellikle Roblox oynayacagim ve Windows 10 sistemim çok düşük olduğu için zor kaldırıyor. Sadece Roblox için iyi bir Linux distrosu onerebilir misiniz?
Merhaba, genellikle Roblox oynayacagim ve Windows 10 sistemim çok düşük olduğu için zor kaldırıyor. Sadece Roblox için iyi bir Linux distrosu onerebilir misiniz?
fxwestro Decapat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 1.460 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Adana, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #2 Linux Mint Xfce yükle hafif bir dağıtım kasmayacaktır.
bunyaminhehehhe Centipat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #3 fxwestro dedi: Linux Mint Xfce yükle hafif bir dağıtım kasmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Peki kurulumu basit mi?
fxwestro dedi: Linux Mint Xfce yükle hafif bir dağıtım kasmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Peki kurulumu basit mi?
fxwestro Decapat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 1.460 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Adana, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #4 bunyaminhehehhe dedi: Peki kurulumu basit mi? Genişletmek için tıkla... Gayet basit driverlar falan kurulu geliyor zaten.
bunyaminhehehhe dedi: Peki kurulumu basit mi? Genişletmek için tıkla... Gayet basit driverlar falan kurulu geliyor zaten.
bunyaminhehehhe Centipat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #5 fxwestro dedi: Gayet basit driverlar falan kurulu geliyor zaten. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman ilk Oracle VirtualBox'ta deneyeceğim sonra indiririm teşekkürler.
fxwestro dedi: Gayet basit driverlar falan kurulu geliyor zaten. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman ilk Oracle VirtualBox'ta deneyeceğim sonra indiririm teşekkürler.
mertnobre Picopat Katılım 4 Temmuz 2025 Mesajlar 195 Çözümler 2 11 Temmuz 2025 #6 Amaç sadece Roblox ise bazzite olabilir. Ama bildiğim kadarıyla native desteği yok Wine gibi bir araç kullanmanız gerekli.
Amaç sadece Roblox ise bazzite olabilir. Ama bildiğim kadarıyla native desteği yok Wine gibi bir araç kullanmanız gerekli.