özgün deniz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 2.525 Makaleler 1 Çözümler 34 4 Nisan 2024 #11 corgumo dedi: Doğru zaten output işte kod bölümüne yazdığımız kodların print yoluyla çıkması. Genişletmek için tıkla... Benimki yukarıda gösteriyor :d
corgumo dedi: Doğru zaten output işte kod bölümüne yazdığımız kodların print yoluyla çıkması. Genişletmek için tıkla... Benimki yukarıda gösteriyor :d
corgumo Centipat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 55 Çözümler 1 4 Nisan 2024 #12 özgün deniz dedi: Benimki yukarıda gösteriyor :d Genişletmek için tıkla... Attığınız linkin video bazlı bir anlatımı var mı? özgün deniz dedi: Benimki yukarıda gösteriyor :d Genişletmek için tıkla... Attığınız linke baktım videoyla hiçbir farkı yok hatta videonun birkaç avantajı var kendi ana dilimizde olması bu yüzden kavramak daha kolay. Son düzenleme: 4 Nisan 2024
özgün deniz dedi: Benimki yukarıda gösteriyor :d Genişletmek için tıkla... Attığınız linkin video bazlı bir anlatımı var mı? özgün deniz dedi: Benimki yukarıda gösteriyor :d Genişletmek için tıkla... Attığınız linke baktım videoyla hiçbir farkı yok hatta videonun birkaç avantajı var kendi ana dilimizde olması bu yüzden kavramak daha kolay.
özgün deniz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 2.525 Makaleler 1 Çözümler 34 5 Nisan 2024 #13 Yok diyorum ki benim print yukarıda gösteriyor @corgumo