XYZZYX Centipat Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 492 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Ekim 2024 #1 Roblox için Microsoft üzerinden Robux aldım. Bu tam olarak nereye gidiyor? Neler yapmalıyım?
ezCAT Centipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 644 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2024 #2 Roblox'u Microsoft üzerinden sahiplenmeniz lazım diye biliyorum. Artı 0 Eksi
KS KS XYZZYX Centipat Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 492 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Ekim 2024 #3 ezCAT dedi: Roblox'u Microsoft üzerinden sahiplenmeniz lazım diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Şimdi ben bu robux'u bilgisayar üzerinden kullanabiliyor muyum? Artı 0 Eksi
ezCAT dedi: Roblox'u Microsoft üzerinden sahiplenmeniz lazım diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Şimdi ben bu robux'u bilgisayar üzerinden kullanabiliyor muyum?
T.t Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 2.387 Çözümler 3 8 Ekim 2024 #4 @XYZZYX Hesaba geçtikten sonra heryerde kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
ezCAT Centipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 644 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2024 #5 XYZZYX dedi: Şimdi ben bu Robux'u bilgisayar üzerinden kullanabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Evet Microsoft Store üzerinden indirin satın aldığınız hesap olarak oraya düşmüştür büyük ihtimal. Artı 0 Eksi
XYZZYX dedi: Şimdi ben bu Robux'u bilgisayar üzerinden kullanabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Evet Microsoft Store üzerinden indirin satın aldığınız hesap olarak oraya düşmüştür büyük ihtimal.
KS KS XYZZYX Centipat Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 492 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Ekim 2024 #6 ezCAT dedi: Evet Microsoft Store üzerinden indirin satın aldığınız hesap olarak oraya düşmüştür büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
ezCAT dedi: Evet Microsoft Store üzerinden indirin satın aldığınız hesap olarak oraya düşmüştür büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla...