Roblox için oyun nasıl yapılır?

342524

Hectopat
Makaleler
3
Hangi dili kullanıyor, ve iyi Robux kazancı var mıdır? Ve kullandığı dil zor mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi dili kullanıyor, ve iyi Robux kazancı var mıdır? Ve kullandığı dil zor mudur?

Lua ve eğer emek harcanmamış oyunlar yaparsan hayvan gibi Robux kazanırsın. Ve hayır zor değil, YouTube'ye bakarsan hemen anlarsın.

Hocam Roblox Studio'dan yapılıyor ve gördüğüm kadarıyla çoğu şey hazır yandan silah yazıyorum sürükle bırak yapıyorum karakterin eline geliyor ateş etme şarjör değiştirme HUD falan beraberinde ekleniyor hiç kod yazmadan da yapılıyor tabii değiştirmek istediğiniz bazı şeylerde evet gerekli fakat dili hakkında bir bilgim yok.

Lua ve eğer emek harcanmamış oyunlar yaparsanız hayvan gibi Robux kazanırsın. Ve hayır zor değil, YouTube'ye bakarsan hemen anlarsın.
Anladım. Roblox studio açılmama sorununu çözersem halledeceğim.

Roblox Studio'dan dil öğrenmeden basitçe oyun yapabiliyorsunuz diye biliyorum. Kazançlı olacağını sanmam. Kazanç için oyun iyi ve popüler olmalı.

Roblox Studio'dan dil öğrenmeden basitçe oyun yapabiliyorsunuz diye biliyorum. Kazançlı olacağını sanmam. Kazanç için oyun iyi ve popüler olmalı.

Oyun iyi olmadan da deliler gibi Robux kazanıyorlar.

Biri bunla ilgili video yapmış. Video linki: Video linki

Hazır assetler'de virüs var diye biliyorum.

Evet backdoor var, Bu durum da oyununuz da lag yaşatabilir, assetleri yapanlar oyununuzda istedikleri scriptleri çalıştırıp oyununuzu mahvedebilir.

Evet backdoor var, Bu durum da oyununuz da lag yaşatabilir, assetleri yapanlar oyununuzda istedikleri scriptleri çalıştırıp oyununuzu mahvedebilir.
Bu backdoor oyuncular PC'sine mi geçiyor?

Bu backdoor oyuncular PC'sine mi geçiyor?

Hayır direk oyuna bulaşıyor. Bu durum da oyunda istedikleri scriptleri çalıştırıp oyununuzu mahvedebilirler.

Gerçek PC'ye bulaşmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…