Roblox için VPN önerisi

Kaspersky kullanırsan anti dpi araçlarının hiç birini kullanamazsın büyük ihtimalle. GoodbyeDPI, Zapret WinDivert kullanıyor, bildiğim kadarıyla zaten virüs uyarısını veren de WinDivert.dll dosyası.

ByeDPI kullanmayı dene bir de belki o işine yarar. Ama onu kullanması tıkla kullan şeklinde değil roblox'u ByeDPI ile açabilmek için başka uygulama ile yönlendirme yapman lazım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben kendi VPN servisimi kurmuştum verilerim başkasının eline gitsin istemiyorsan AWS üzerinden ücretsiz server kiralayabiliyorsun şansına göre 12 ay veya süresiz olarak ücretsiz verebiliyor orada sisteme erişmek için bir pem dosyası ayarla sonra sana ayrılan kısma Ubuntu kur burada tek yapman gereken ayar Ubuntu'ya erişebilmek için o pem dosyasını seçmek sistemi ve işlemi bitir ondan sonra angristan OpenVPN GitHub yaz orada kurulum için gerekli olan terminal komutları yazıyor Windows üzerinden openssh kullanarak sisteme eriştikten sonra ya da web sitesi üzerinden AWS'sin sunduğu SSH terminalinde kullanabilirsin oraya OpenVPN için komutları sırayla yaz kurulumu çok kolay zaten en son kullanıcıyı oluşturmak için isim girmeni isteyecek sen isim girince işlemi bitirecek terminalde "LS" komutunu girerek oluşturulan OpenVPN dosyasının adını görebilirsiniz ondan sonra "CAT dodya-adı" ile o dosya terminale yazılacak orayı kopyalayıp Windows'ta txt dosyası olarak kaydettikten sonra OpenVPN3 uygulamasını kurup o dosyayı oraya yapıştırarak kendi VPN servisinizi oluşturabilirsiniz.
Unutmadan AWS sistemi açarken sadece SSH kullanmak için gereken portu açıcaktır siz eğer OpenVPN kurulumunda portu ayarladıysanız kurduğunuz işletim sisteminin AWS üzerindeki güvenlik gruplarını görüntüleyip gelen ayarları kısmında UDP veya TCP protokolü ve port ayarlarını yaparsanız sisteminiz sorunsuz şekilde çalışacaktır.

Bu videoda bahsedilen uygulamada sorununuzun çözümü mevcut diskord için standart kurulum işe yarayacaktır. Roblox gibi oyunlar için ise Zapret veya goodbye DPI kurulumu uygulamanın içerisinde mevcut.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı