X xEl3zH4 Centipat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #1 Psx de script açtığım için başıma geliyor ve 24 saat sonra geçiyor ama bunu beklemektense direk oyuna girmek istiyorum çözümünü bilen var mıdır?
Psx de script açtığım için başıma geliyor ve 24 saat sonra geçiyor ama bunu beklemektense direk oyuna girmek istiyorum çözümünü bilen var mıdır?
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 23 Şubat 2023 #2 xEl3zH4 dedi: Psx de script açtığım için başıma geliyor ve 24 saat sonra geçiyor ama bunu beklemektense direk oyuna girmek istiyorum çözümünü bilen var mıdır? Genişletmek için tıkla... 24 saat'de değil 1 saat sonra otomatik düzelmesi lazım. Ayrıca bu tür konulara destek verilmiyor. Artı 0 Eksi
xEl3zH4 dedi: Psx de script açtığım için başıma geliyor ve 24 saat sonra geçiyor ama bunu beklemektense direk oyuna girmek istiyorum çözümünü bilen var mıdır? Genişletmek için tıkla... 24 saat'de değil 1 saat sonra otomatik düzelmesi lazım. Ayrıca bu tür konulara destek verilmiyor.
xirfan3143262 Picopat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 187 23 Şubat 2023 #3 xEl3zH4 dedi: Psx de script açtığım için başıma geliyor ve 24 saat sonra geçiyor ama bunu beklemektense direk oyuna girmek istiyorum çözümünü bilen var mıdır? Genişletmek için tıkla... Kullandıgınız script çalıstırıcı program ile kaynaklı o. Artı 0 Eksi
xEl3zH4 dedi: Psx de script açtığım için başıma geliyor ve 24 saat sonra geçiyor ama bunu beklemektense direk oyuna girmek istiyorum çözümünü bilen var mıdır? Genişletmek için tıkla... Kullandıgınız script çalıstırıcı program ile kaynaklı o.
thedeuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 1.335 Çözümler 6 23 Şubat 2023 #4 xEl3zH4 dedi: Psx de script açtığım için başıma geliyor ve 24 saat sonra geçiyor ama bunu beklemektense direk oyuna girmek istiyorum çözümünü bilen var mıdır? Genişletmek için tıkla... Oyun script açtığınızı algılayıp 1 gün ban atıyor. Hile açmayın beklemeyin. Artı 0 Eksi
xEl3zH4 dedi: Psx de script açtığım için başıma geliyor ve 24 saat sonra geçiyor ama bunu beklemektense direk oyuna girmek istiyorum çözümünü bilen var mıdır? Genişletmek için tıkla... Oyun script açtığınızı algılayıp 1 gün ban atıyor. Hile açmayın beklemeyin.