glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.504 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Türkiye 14 Ağustos 2021 #1 Sorum başlıktaki gibidir. Gerçekten de bir kere oyuna girdim, hemen küfrediyorlar, kışkırtıyorlar. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2021
AxisVg Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 349 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #2 Çünkü çoğunun yaşı cidden çok küçük etraftan öğrendikleri küfürleri rastgele savuruyorlar.
2 296356 Hectopat Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 422 Çözümler 2 14 Ağustos 2021 #3 glikojen dedi: Sorum başlıktaki gibidir. Gerçekten de bir kere oyuna girdim, hemen küfrediyorlar, kışkırtıyorlar. Genişletmek için tıkla... Artık oyunun güzel bir yanı kalmadı.
glikojen dedi: Sorum başlıktaki gibidir. Gerçekten de bir kere oyuna girdim, hemen küfrediyorlar, kışkırtıyorlar. Genişletmek için tıkla... Artık oyunun güzel bir yanı kalmadı.
Lexus LFA Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 499 14 Ağustos 2021 #4 Roblox'un içindeki kitle küçük çocuklardan oluştuğu için.Ayrıca bence oyunda küfür eden abileri falan havalı bulup onları taklit etmeye çalışıyorlar
Roblox'un içindeki kitle küçük çocuklardan oluştuğu için.Ayrıca bence oyunda küfür eden abileri falan havalı bulup onları taklit etmeye çalışıyorlar
Cole McCree Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 1.279 Çözümler 2 14 Ağustos 2021 #5 AxisVg dedi: Çünkü çoğunun yaşı cidden çok küçük etraftan öğrendikleri küfürleri rastgele savuruyorlar. Genişletmek için tıkla... Bunun gibileri mahkemeye vereceksin.. Cole McCree dedi: Bunun gibileri mahkemeye vereceksin. Genişletmek için tıkla... Wild Rift oynuyorum ve şimdiye kadar bana küfreden iki kişiyi mahkemeye verdim, iş ciddiye bindiğinde önünde süt dökmüş kediye dönüp özür diliyorlar.
AxisVg dedi: Çünkü çoğunun yaşı cidden çok küçük etraftan öğrendikleri küfürleri rastgele savuruyorlar. Genişletmek için tıkla... Bunun gibileri mahkemeye vereceksin.. Cole McCree dedi: Bunun gibileri mahkemeye vereceksin. Genişletmek için tıkla... Wild Rift oynuyorum ve şimdiye kadar bana küfreden iki kişiyi mahkemeye verdim, iş ciddiye bindiğinde önünde süt dökmüş kediye dönüp özür diliyorlar.
AxisVg Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 349 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #6 Cole McCree dedi: Bunun gibileri mahkemeye vereceksin. Genişletmek için tıkla... Uğraşmaya değmez hocam ebeveynleri bile başlarından göndermek için önüne bilgisayar koyup kendi haline bırakmışlar.
Cole McCree dedi: Bunun gibileri mahkemeye vereceksin. Genişletmek için tıkla... Uğraşmaya değmez hocam ebeveynleri bile başlarından göndermek için önüne bilgisayar koyup kendi haline bırakmışlar.
Cole McCree Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 1.279 Çözümler 2 14 Ağustos 2021 #7 AxisVg dedi: Uğraşmaya değmez hocam ebeveynleri bile başlarından göndermek için önüne bilgisayar koyup kendi haline bırakmışlar. Genişletmek için tıkla... İşte bu yüzden mahkemeye vereceksin, onlarda bacak kadar çocuklara bilgisayar/tablet vs. vermemeleri gerektiğini öğrenecek.
AxisVg dedi: Uğraşmaya değmez hocam ebeveynleri bile başlarından göndermek için önüne bilgisayar koyup kendi haline bırakmışlar. Genişletmek için tıkla... İşte bu yüzden mahkemeye vereceksin, onlarda bacak kadar çocuklara bilgisayar/tablet vs. vermemeleri gerektiğini öğrenecek.