Roblox klavyemi kullanamıyorum

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşletim Sistemi: Windows 10
Merhaba. Ben robloxa bugün oynamak için girdiğimde klavyemi kullanamadım. Sadece mouse hareket ettire biliyordum ben Roblox'u Microsoft Store'dan oynuyorum çünkü internetten girmeye çalıştığımda hata veriyordu eğer neden kaynaklandığını biliyorsanız söyleyebilirsiniz.

Merhaba. Ben robloxa bugün oynamak için girdiğimde klavyemi kullanamadım. Sadece mouse hareket ettire biliyordum ben Roblox'u Microsoft Store'dan oynuyorum çünkü internetten girmeye çalıştığımda hata veriyordu eğer neden kaynaklandığını biliyorsanız söyleyebilirsiniz.
Hocam bu sorunu benim kardeşimde çok yaşadı karakteri resetleyince yada oyundan çıkıp girince düzeliyordu.

Hocam bu sorunu benim kardeşimde çok yaşadı karakteri resetleyince yada oyundan çıkıp girince düzeliyordu.
Benimki direk şöyle hiçbir tuş çalışmıyor reset atamıyorum hiçbir tuşa basamıyorum bir sürü video baktım internetten hiç biri yaramıyor bilgisayardan mı kaynaklı robloxtan mı kaynaklı onu da bilmiyorum.

Benimki direk şöyle hiçbir tuş çalışmıyor reset atamıyorum hiçbir tuşa basamıyorum bir sürü video baktım internetten hiçbiri yaramıyor bilgisayardan mı kaynaklı Roblox'tan mı kaynaklı onu da bilmiyorum.

Oyundan damı çıkamıyorsunuz? Bilgisayarı yeniden başlatmayı deneyin. Ya da oyunu silip yükleyin. Dediklerimi deneyin sonra düzelip düzelmediğini yazarsınız.

Oyundan damı çıkamıyorsunuz? Bilgisayarı yeniden başlatmayı deneyin. Ya da oyunu silip yükleyin. Dediklerimi deneyin sonra düzelip düzelmediğini yazarsınız.
Tavsiyeniz için teşekkürler ama maalesef yine olmadı isterseniz niye microsoft storedan robloxa girdiğimi söyleyim internetten robloxa girmeye çalıştığım zaman ne hatası alıyorum resmini atabilirim

Tavsiyeniz için teşekkürler ama maalesef yine olmadı isterseniz niye microsoft storedan robloxa girdiğimi söyleyim internetten robloxa girmeye çalıştığım zaman ne hatası alıyorum resmini atabilirim
Atın hocam resmini bakalım.

Dosya Ekleri

• internet hatası.png
    internet hatası.png
    9,7 KB · Görüntüleme: 67
İnternetten Girmeye Çalıştığımda Şöyle Bir Hata Veriyor:

Bu Yüzden Microsoft Storedan Oynuyorum Robloxu
Hocam şu videoyu bir denermisiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam şu videoyu bir denermisiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şuana Kadarki Bütün Önerilerine Teşekkür Ederim Ama Hiç Bir Şekilde Olmuyor. Ve Bu Durum Çok Büyüdü Çünkü Şimde İse Bazen Bilgisayar Klavyemi Algılamıyor Yani Sorun Bilgisayardan Kaynaklanıyor. Sanırsam Bilgisayara Ya Format Atacağım Veya Bir Şekilde Çözümünü Bulup Kurtulacağım Ama 2.sine İhtimal Vermiyorum Çünkü Hiç birşey Bulamıyorum 😭☹️😭

Şu ana kadarki bütün önerilerine teşekkür ederim ama hiçbir şekilde olmuyor. Ve bu durum çok büyüdü çünkü şimde ise bazen bilgisayar klavyemi algılamıyor yani sorun bilgisayardan kaynaklanıyor. Sanırsam bilgisayara ya format atacağım veya bir şekilde çözümünü bulup kurtulacağım ama 2.sine ihtimal vermiyorum çünkü hiçbir şey bulamıyorum 😭☹️😭

Hocam başka bir klavyeniz varsa onunla deneyin öylede olmazsa format atın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı