Roblox krnl virüs mü?

değildir tam 6 aydır belkide 7 aydır kulanıyorum hiçbir sıkıntısı çıkmadı (tabi fix yedi zaman sıkıntı çıkıyo) şuana kadar virüsle ilgili birşey yaşamadım krnl bence çok iyi ve güvenilir bir exploit jjexploit ama bir virüsdür indirmeyin ama ben güvenmiyorum diyorsan paraya kıyıcaksın synapse x alıcaksın krnl ile keyfili oynuyorum

Değil hocam. Zamanında çok kullandım en ufak bir şey bile olmadı. Ama fluxus çok daha iyi ve modern.

Arkadaşım fluxus indirdi bir gün sonra ciddi trojan geldi bilgisayarına fluxus indirdiği an olmuş.

Arkadaşım fluxus indirdi bir gün sonra ciddi trojan geldi bilgisayarına fluxus indirdiği an olmuş.

Düzgün indirmesi lazım. İndirme linklerine giderken bir sürü yanıltıcı link var. Doğru indirdiyse false-positive bence.

Düzgün indirmesi lazım. İndirme linklerine giderken bir sürü yanıltıcı link var. Doğru indirdiyse false-positive bence.

Bende krnl indirdim bayağı kullandım bir şey olmadı arkadaşımda trojan çıkınca acaba krnlde var mıdır diye bir şüphelendim.

Ve her krnl indirdiğimde durdurulup üstüne istenmeyen bir şey indireceğini söylüyor.

Sadece meraktan soruyorum. O kadar kullanan kişi var. Ben de indireyim dedim koskoca Kaspersky virüs bile algılamadı (hile kullanmayacağım sadece meraktan).

Chrome bile uyarı vermesi gerekir emin mısınız virüs bile algılanmadığından.

Sadece meraktan soruyorum. O kadar kullanan kişi var. Ben de indireyim dedim koskoca Kaspersky virüs bile algılamadı (hile kullanmayacağım sadece meraktan).
Kullanırsanız da kullanın hocam. Roblox'da hile açmak günah değildir.

Synapse'nin üstüne tanımam ama paralı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…