Razer Hyundai Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2019 Mesajlar 1.418 Makaleler 1 Çözümler 2 23 Haziran 2021 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Oyun tamamen sorunsuz çalışmıyor, mouse'u çevirmeyle ilgili problem var. Onun dışında biraz kasıyor ama yine de bildireyim dedim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Oyun tamamen sorunsuz çalışmıyor, mouse'u çevirmeyle ilgili problem var. Onun dışında biraz kasıyor ama yine de bildireyim dedim.
yuico Centipat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 237 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Teksas Sokaklarında Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #2 Razer Hyundai dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Oyun tamamen sorunsuz çalışmıyor, mouse'u çevirmeyle ilgili problem var. Onun dışında biraz kasıyor ama yine de bildireyim dedim. Genişletmek için tıkla... Güzel.
Razer Hyundai dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Oyun tamamen sorunsuz çalışmıyor, mouse'u çevirmeyle ilgili problem var. Onun dışında biraz kasıyor ama yine de bildireyim dedim. Genişletmek için tıkla... Güzel.
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.516 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 23 Haziran 2021 #3 Sırf grub yüzünden linux silmiştim. Keşke silmeseydim.
B Başaramadık.Abi Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 538 Çözümler 2 23 Haziran 2021 #4 Razer Hyundai dedi: biraz Genişletmek için tıkla... Biraz*
K kqqk13 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Şubat 2020 Mesajlar 3.605 Çözümler 14 23 Haziran 2021 #5 Kardeşimin bilgisayarına Linux yüklemeye çalıştığımda Roblox yok diye yükletmemişti. Artık yükleyebilirim. Sonradan gördüm Wine ile çalıştığını ben de biliyordum, başlığı görünce tam sürüm Linux'a geldi sandım
Kardeşimin bilgisayarına Linux yüklemeye çalıştığımda Roblox yok diye yükletmemişti. Artık yükleyebilirim. Sonradan gördüm Wine ile çalıştığını ben de biliyordum, başlığı görünce tam sürüm Linux'a geldi sandım
Razer Hyundai Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2019 Mesajlar 1.418 Makaleler 1 Çözümler 2 23 Haziran 2021 #6 Oyunu Linux'da yön tuşları ile oynamanızı tavsiye ederim çünkü mouse ile pek düzgün çalışmıyor.
LinuxGamingGamer Picopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 184 Makaleler 1 Çözümler 1 23 Haziran 2021 #7 Roblox'da birşey mi kardeşim ben Epic Games'ten GTA V'i oynuyorum. Hatta yakında videosunu buraya atacam
Roblox'da birşey mi kardeşim ben Epic Games'ten GTA V'i oynuyorum. Hatta yakında videosunu buraya atacam
O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.178 Çözümler 1 26 Haziran 2021 #8 LinuxGamingGamer dedi: Roblox'da birşey mi kardeşim ben Epic Games'ten GTA V'i oynuyorum. Hatta yakında videosunu buraya atacam Genişletmek için tıkla... Epic Games Linux desteklemiyor diye biliyorum. Çok karşılar diye biliyorum. Linux'ta her şeye erişebiliyorsun ya.
LinuxGamingGamer dedi: Roblox'da birşey mi kardeşim ben Epic Games'ten GTA V'i oynuyorum. Hatta yakında videosunu buraya atacam Genişletmek için tıkla... Epic Games Linux desteklemiyor diye biliyorum. Çok karşılar diye biliyorum. Linux'ta her şeye erişebiliyorsun ya.
LinuxGamingGamer Picopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 184 Makaleler 1 Çözümler 1 26 Haziran 2021 #9 One Face dedi: Epic Games Linux desteklemiyor diye biliyorum. Çok karşılar diye biliyorum. Linux'ta her şeye erişebiliyorsun ya. Genişletmek için tıkla... Arch linux bölümüne girin ve attığım videolara bakın
One Face dedi: Epic Games Linux desteklemiyor diye biliyorum. Çok karşılar diye biliyorum. Linux'ta her şeye erişebiliyorsun ya. Genişletmek için tıkla... Arch linux bölümüne girin ve attığım videolara bakın