Roblox Lua nereden tekrar edilir?

yilmazefebcir

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Uzun zaman önce bir proje üzerine çalışıyordum ama LGS falan. Derken hiç Roblox Studio'ya giremedim ve şimdi projemi geliştirmeye çalışınca fark ettim ki Lua'yı bayağı unutmuşum. Yani sizce Lua'yı tekrardan nereden öğrenebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Uzun zaman önce bir proje üzerine çalışıyordum ama LGS falan. Derken hiç Roblox Studio'ya giremedim ve şimdi projemi geliştirmeye çalışınca fark ettim ki Lua'yı bayağı unutmuşum. Yani sizce Lua'yı tekrardan nereden öğrenebilirim?
Selam dostum bende bir kaç sene önce aynı durumu yaşadım. Ben kendi kaynaklarından ve youtubedan tekrar etmiştim mesela Scripting | Documentation - Roblox Creator Hub gibi buraya göz atabilirsin temeller falan
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
buda ingilizce olsada güzel bir ders tavisye ederim.

Selam dostum bende birkaç sene önce aynı durumu yaşadım. Ben kendi kaynaklarından ve YouTube'dan tekrar etmiştim mesela Scripting | Documentation - Roblox Creator Hub gibi buraya göz atabilirsin temeller falan
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
bu da İngilizce olsa da güzel bir ders tavisye ederim.

Hocam peki nereden başlayıp nereye kadar izleyeyim? Kendime bir program oluşturacağımda.

Selam dostum bende bir kaç sene önce aynı durumu yaşadım. Ben kendi kaynaklarından ve youtubedan tekrar etmiştim mesela Scripting | Documentation - Roblox Creator Hub gibi buraya göz atabilirsin temeller falan
buda ingilizce olsada güzel bir ders tavisye ederim.

Hocam siz tecrübeli bir Dev'e benziyorsunuz. Roblox oyun işinde gerçekten para var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı