MerTOFAS Femtopat Katılım 9 Mayıs 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2025 #1 Roblox'da sesli sohbet özelliği açtıktan sonra arkadaşlarıma sesim az gidiyor. Herhangi bir şekilde Roblox için mikrofon sesimi arttırmama yardımcı olacak bir şey yok mu? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Temmuz 2025
Roblox'da sesli sohbet özelliği açtıktan sonra arkadaşlarıma sesim az gidiyor. Herhangi bir şekilde Roblox için mikrofon sesimi arttırmama yardımcı olacak bir şey yok mu?
Çözüm hackforyouoin 13 Temmuz 2025 MerTOFAS dedi: Eğer yoksa ne gibi uygulamalar var. Genişletmek için tıkla... Denetim masasında ses aygıtlarını yönet var oradan mikrofonunu bulup çift tıkla. Hem ses seviyesi hem de basını arttırıp düşürebiliyorsun.
MerTOFAS dedi: Eğer yoksa ne gibi uygulamalar var. Genişletmek için tıkla... Denetim masasında ses aygıtlarını yönet var oradan mikrofonunu bulup çift tıkla. Hem ses seviyesi hem de basını arttırıp düşürebiliyorsun.
hackforyouoin Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2025 #2 Sadece Roblox içi arttıramıyorsun direk mikrofonun ses düzeyini arttır Artı 0 Eksi
KS KS MerTOFAS Femtopat Katılım 9 Mayıs 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2025 #3 hackforyouoin dedi: Sadece Roblox içi arttıramıyorsun direk mikrofonun ses düzeyini arttır Genişletmek için tıkla... Eğer yoksa ne gibi uygulamalar var Artı 0 Eksi
hackforyouoin dedi: Sadece Roblox içi arttıramıyorsun direk mikrofonun ses düzeyini arttır Genişletmek için tıkla... Eğer yoksa ne gibi uygulamalar var
hackforyouoin Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2025 #4 MerTOFAS dedi: Eğer yoksa ne gibi uygulamalar var. Genişletmek için tıkla... Denetim masasında ses aygıtlarını yönet var oradan mikrofonunu bulup çift tıkla. Hem ses seviyesi hem de basını arttırıp düşürebiliyorsun. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Temmuz 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
MerTOFAS dedi: Eğer yoksa ne gibi uygulamalar var. Genişletmek için tıkla... Denetim masasında ses aygıtlarını yönet var oradan mikrofonunu bulup çift tıkla. Hem ses seviyesi hem de basını arttırıp düşürebiliyorsun.