Bynie35 Centipat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #1 Voice chat açık ama sesim gitmiyor mikrofonu tak çıkar yaptım giriş çıkış sesi ayarladım hala aynı. Nasıl düzeltebilirim, bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2025
Voice chat açık ama sesim gitmiyor mikrofonu tak çıkar yaptım giriş çıkış sesi ayarladım hala aynı. Nasıl düzeltebilirim, bilen var mı?
çaçapa10 Picopat Katılım 4 Ağustos 2025 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #2 Bynie35 dedi: Voice chat açık ama sesim gitmiyor mikrofonu tak çıkar yaptım giriş çıkış sesi ayarladım hala aynı. Nasıl düzeltebilirim, bilen var mı? Genişletmek için tıkla... steam üzerinden oynayın
Bynie35 dedi: Voice chat açık ama sesim gitmiyor mikrofonu tak çıkar yaptım giriş çıkış sesi ayarladım hala aynı. Nasıl düzeltebilirim, bilen var mı? Genişletmek için tıkla... steam üzerinden oynayın
Bynie35 Centipat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2025 #3 çaçapa10 dedi: Steam üzerinden oynayın. Genişletmek için tıkla... Steam'de Roblox yok ki.