tedolone Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 597 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki gibi şeyler nasıl yapılır? Ben de yapmak istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2021
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki gibi şeyler nasıl yapılır? Ben de yapmak istiyorum.
OMFG EPIC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 2.958 Çözümler 29 24 Haziran 2021 #2 Bu direkt olarak animasyon, Roblox montajı değil. İşi bilen biri tarafından bile yapması 3-5 gün sürer.
Bu direkt olarak animasyon, Roblox montajı değil. İşi bilen biri tarafından bile yapması 3-5 gün sürer.
tedolone Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 597 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #4 OMFG EPIC dedi: Bu direkt olarak animasyon, Roblox montajı değil. İşi bilen biri tarafından bile yapması 3-5 gün sürer. Genişletmek için tıkla... Biliyorum. Nasıl yaoacağız bu animasyonu? Sadece Roblox Studio yeter mi?
OMFG EPIC dedi: Bu direkt olarak animasyon, Roblox montajı değil. İşi bilen biri tarafından bile yapması 3-5 gün sürer. Genişletmek için tıkla... Biliyorum. Nasıl yaoacağız bu animasyonu? Sadece Roblox Studio yeter mi?
emregunel0 Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 1.008 Çözümler 4 24 Haziran 2021 #5 tedolone dedi: Biliyorum. Nasıl yaoacağız bu animasyonu? Sadece Roblox Studio yeter mi? Genişletmek için tıkla... Roblox studio ile alakası yok.
tedolone dedi: Biliyorum. Nasıl yaoacağız bu animasyonu? Sadece Roblox Studio yeter mi? Genişletmek için tıkla... Roblox studio ile alakası yok.
OMFG EPIC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 2.958 Çözümler 29 24 Haziran 2021 #6 tedolone dedi: Biliyorum. Nasıl yaoacağız bu animasyonu? Sadece Roblox Studio yeter mi? Genişletmek için tıkla... Hangi program kullanılmış bilmiyorum ama Cinema 4D, Blender gibi programlarla yapılabilir.
tedolone dedi: Biliyorum. Nasıl yaoacağız bu animasyonu? Sadece Roblox Studio yeter mi? Genişletmek için tıkla... Hangi program kullanılmış bilmiyorum ama Cinema 4D, Blender gibi programlarla yapılabilir.
Bahacprz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 3.231 Makaleler 4 Çözümler 30 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Havaş-Yer hizmetleri 24 Haziran 2021 #7 Bunu hangi programda yapmış bilmiyorum fakat bu animasyon. Yani oyunda video çekip yapılacak bir şey değil.
Bunu hangi programda yapmış bilmiyorum fakat bu animasyon. Yani oyunda video çekip yapılacak bir şey değil.