Roblox nasıl indirilebilir?

Sezko2121

Picopat
Daha fazla  
Kardeşime Play Store'dan Robux alması için hediye kartı aldım fakat Roblox kapalı olduğundan indiremiyorum, VPN ile girmeye çalıştım fakat olmadı.

Play Store'den Robux alamazsınız onu unutun kartı iade edin.

Bilgisayardan ya da Chrome'dan masaüstü sitesi ile Roblox'a giriş yaparak alabilirsiniz.

Kardeşime Play Store'dan Robux alması için hediye kartı aldım fakat Roblox kapalı olduğundan indiremiyorum, VPN ile girmeye çalıştım fakat olmadı.

Play Store bölgenizi değiştirerek indirebilirsiniz fakat oyunu açmak için VPN kullanmanız gerekecek her türlü.

Ben alabiliyordum hatta fiyatları güncellemeyi unuttuklarından bir ara 5 liraya 120 Robux gibi bir şey alınabiliyordu ama sonrasında düzeltildi o hata.

Hocam onun işi biraz uzun, benim hatırladığım kadarıyla VPN ile başka bir ülkeye ait gmail hesabı oluşturmalısınız. Bu işlemi kendi gmail adresinizde asla denemeyin. Bunun nedeni sadece 365 günde 1 kez ülke değiştirme hakkınız var bundan dolayı yeni bir gmail hesabıyla yapın. Amerika gibi roblox yasağı olmayan ülkeleri tercih edin şimdiden kolay gelsin zaten YouTube üzerinde detaylı anlatımları var yardımcı olduysam çok harika.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…