Roblox Nostaljisi Yapalım

Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar şu an Roblox kötü-iyi birçok şeyiyle karşımızda, çok eleştiriliyor, yeni oyunlar sıkıcı görünüyor vesaire.
Ama eskiden Roblox oynadıysanız iyi yanları konusunda nostalji yapalım.
Ben şahsen Roblox'a 2017'nin sonlarına doğru başladım oyunu tam olarak anlayamadım. Önce guest'tim sonra hesap açmayı öğrendim. Sonra anlayamadım. Sürekli yeni hesaplar açtım, biraz öğrendikten sonra ilk olmaya müsait hesabımı 2018'in ağustos ayında açtım.
O yıllar Roblox'tan çok keyif aldım. Oyunlar çok güzel, çok kaliteli görünüyordu.
2019 yılı gelince oyuncular Roblox'a yeni gerçekçi avatarların (ince görünümlü çirkin vs.) Geleceğini öğrenince sosyal medyada, YouTube'da çok eleştirmeye başladılar. Sonra devamında bozdu. Şu an yine Roblox'un iyi yanları güzel yanları olsa da çoğu oyunlar çok sıkıcı şu anda.

Son düzenleyen: Moderatör:

2016 Temmuz-Haziran arasında guest olarak oyuna başladım, bir hesap oluşturup 3 ay sonra BC aldım. TBC almadan OBC aldım gayet memnundum. Premium sistemi geldi asla oyuna bir daha para yatırmadım. Yeni 3D kıyafetler oyunun asıl amacını bayağı bozdu. Şu an oyun sadece kıyafet ve avatar tasarımı yönünde çalışıyor. Web arayüzü değişiyor. Eski arayüz çok güzeldi. Tabii her şey eskide kalır yeni çağa alışmalıyız.

Bu sıralar oyuna girmiyorum çok bozduğu için, sadece arkadaş vb. çağırırsa girip 1-2 saat oynayıp çıkıyorumç

lumber tycoon filan eski oyunları girebiliriz isterseniz.

Escape,Survivor ve piggy miydi neydi bunları oynardım ve artık sarmıyor. Ha birde koşma oyunu vardı kendini kasıp hızlanıyodun.

2018'in haziran aylarında başlamıştım. Tadımlık oyunların olduğu güzel bir platformdu. Hiçbir zaman efsane bir oyun olamadı fakat yine de güzeldi. 2021'nin eylül aylarına kadar oynadım. Oyun yapımcılarının tek istediği paraydı hayatını gömmeni istedikleri oyunlar yapıyorlardı. Kitlesi çok kötü olmuştu ve kitlenin kötü olması kitlenin oyunları yaptığı bir platformda o platformun çöp olması demekti. Oyun şu an çöplük. Oynamayın. Oynattırmayın. Eskiden ne güzeldi be.

2022'nin eylül aylarına kadar oynadım. Oyun yapımcılarının tek istediği paraydı hayatını gömmeni istedikleri oyunlar yapıyorlardı.

Gelecekten gelen bir insan! 2022 Eylül nasıl oluyor yahu? Ayrıca oyun yapımcılarının tek istediği para olayı 2020'den sonra başladı. Eskisinde tadında oyunlar yapılıyordu copy & paste olayı yoktu.

Unuttuğum bir sürü oyun var. Siz deyince hatırladım Prison Life'ı da oynamıştım bayağı. Tycoonların da çoğunu oynamışımdır.

Tycoon oynamayan yoktur zaten, herkes ilk oyuna başladığında illaki 1 kez tatmıştır o oyunları.

Gelecekten gelen bir insan! 2022 Eylül nasıl oluyor yahu? Ayrıca oyun yapımcılarının tek istediği para olayı 2020'den sonra başladı. Eskisinde tadında oyunlar yapılıyordu copy & paste olayı yoktu.

2021 Eylül olarak düzelteyim hemen. Karıştırmışım.

Tam olarak hatırlamıyorum ancak oyunu oynamaya 4 yıl önce başlamıştım o zaman sadece zombiye attack, natural disaster survival ve isminde obby kelimesi geçen oyunları oynardım 3 yıl boyunca da düzenli oynadım ancak baktım ki oyun artık çok değişti yeni çıkan oyunlar güzel değil ve oldukça da sıkıcı işte o zaman düzenli olarak oynamayı bıraktım artık 40 yılda bir giriyorum o da parkur oyunu oynamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…