Çözüldü Roblox oynanırken hareket edememek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tugr2064

Hectopat
Daha fazla  
İnanılmaz garip bir sorunum var. Şimdi ben Roblox'u indirmek için bir uygulama indirdim, güzelce indi ve Roblox'u sorunsuz bir şekilde oynayabildim. Fakat sonra Roblox'u kapatıp tekrar açtığımda hiçbir şekilde klavyemi kullanamıyorum. Sonra Roblox'u sildim ve geri yükledim, hareket edebildim. Daha sonra tekrar Roblox'u kapat aç yaptığımda tekrar aynı sorunla karşılaştım. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Selamlar hocam. Roblox kısayoluna sağ tıklayıp ve “yönetici olarak çalıştır”a tıkla. Oyunun klavyeyi daha düzgün algılamasını sağlayabilir. Birde sorun klavyede olabilir. Başlat menüsüne “ayarlar” yaz, güncelleştirme ve güvenlik bölümüne gir, “güncellemeleri denetle”ye tıkla ve varsa hepsini yükle. sonra aygıt yöneticisini aç, klavye kısmında sarı ünlem var mı diye bak. varsa sağ tıkla ve sürücüyü güncelle.
Selamlar hocam. Roblox kısayoluna sağ tıklayıp ve “yönetici olarak çalıştır”a tıkla. Oyunun klavyeyi daha düzgün algılamasını sağlayabilir. Birde sorun klavyede olabilir. Başlat menüsüne “ayarlar” yaz, güncelleştirme ve güvenlik bölümüne gir, “güncellemeleri denetle”ye tıkla ve varsa hepsini yükle. sonra aygıt yöneticisini aç, klavye kısmında sarı ünlem var mı diye bak. varsa sağ tıkla ve sürücüyü güncelle.

Çözüm
hocam evet bende yazdıktan sonra tıpatıp aynısını denedim ve oldu olurda bu saçma hatayı başkasıda yaşarsa diye sizi işaretledim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı