SmGokay Femtopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #1 Roblox'ta hangi oyuna girersem gireyim çimenler mor oluyor, oyunu sildim yükledim ama yine sorun devam etti. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Roblox'ta hangi oyuna girersem gireyim çimenler mor oluyor, oyunu sildim yükledim ama yine sorun devam etti. Bunu nasıl düzeltebilirim?
WalterWhiteMeth Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 49 16 Şubat 2023 #2 Bir tek çimenler mi mor oluyor? Monitör veya monitör kablosunda sorun olabilir ya da direk ekran kartında sorun vardır. Artı 0 Eksi
Bir tek çimenler mi mor oluyor? Monitör veya monitör kablosunda sorun olabilir ya da direk ekran kartında sorun vardır.
KS KS SmGokay Femtopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #3 WalterWhiteMeth dedi: Bir tek çimenler mi mor oluyor? Monitör veya monitör kablosunda sorun olabilir ya da direk ekran kartında sorun vardır. Genişletmek için tıkla... Evet sadece Çimenler de oluyor ama çimenlerin yanında mesela bir taş fln olunca onlar mora dönüşüyor ve pc de deil telefonda oluyor Artı 0 Eksi
WalterWhiteMeth dedi: Bir tek çimenler mi mor oluyor? Monitör veya monitör kablosunda sorun olabilir ya da direk ekran kartında sorun vardır. Genişletmek için tıkla... Evet sadece Çimenler de oluyor ama çimenlerin yanında mesela bir taş fln olunca onlar mora dönüşüyor ve pc de deil telefonda oluyor
WalterWhiteMeth Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 49 16 Şubat 2023 #4 SmGokay dedi: Evet sadece çimenler de oluyor ama çimenlerin yanında mesela bir taş falan olunca onlar mora dönüşüyor ve PC de değil telefonda oluyor. Genişletmek için tıkla... Telefonda sorun vardır diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
SmGokay dedi: Evet sadece çimenler de oluyor ama çimenlerin yanında mesela bir taş falan olunca onlar mora dönüşüyor ve PC de değil telefonda oluyor. Genişletmek için tıkla... Telefonda sorun vardır diye düşünüyorum.