Roblox oynarken Discord'dan konuşamıyorum

Bruhmeth

Hectopat
Daha fazla  
Normalde Discord kullanırken veya arkaplanda Roblox açıkken Discord'da hiçbir sorun yok ama Roblox'u tam ekran yapınca/Roblox'a tıklayınca Discord'da sesim gitmemeye başlıyor, bazenleri gitse de sorunlu (kesik kesik veya geç) gidiyor.

Eskiden bilgisayarım kötü olduğu için Discord ve Roblox'u aynı anda açınca sesim gitmeye başlıyordu, aynı sorunu yaşıyor olabilir misin?

Eskiden bilgisayarım kötü olduğu için Discord ve Roblox'u aynı anda açınca sesim gitmeye başlıyordu, aynı sorunu yaşıyor olabilir misin?
Valla hocam eskiden hiçbir sorunu yoktu, yeni Windows 10 kurdum öyle olmaya başladı, belki pcye ağır geliyor olabilir biraz, işlemcim kötü çünkü.

Vallahi hocam eskiden hiçbir sorunu yoktu, yeni Windows 10 kurdum öyle olmaya başladı, belki PC'ye ağır geliyor olabilir biraz, işlemcim kötü çünkü.

Arkadaşım Windows 8.1 kullanmaya başladığı zaman oda aynı sıkıntıyı yaşamaya başlamıştı, geçenlerde Windows 7'ye dönünce düzeldi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…