L lorex0 Hectopat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 270 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2025 #1 Oyundayken bir anda ekran bulanık oluyor. Önce sohbet bağlantısı kesildi uyarısı geliyor ve ekran böyle oluyor hiçbir şey yapamıyorum, basamıyorum tek çözüm çıkıp tekrar girmek oluyor. Bunun nedeni nedir? Öncesinde birkaç kere daha olmuştu. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2025
Oyundayken bir anda ekran bulanık oluyor. Önce sohbet bağlantısı kesildi uyarısı geliyor ve ekran böyle oluyor hiçbir şey yapamıyorum, basamıyorum tek çözüm çıkıp tekrar girmek oluyor. Bunun nedeni nedir? Öncesinde birkaç kere daha olmuştu.
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.596 Makaleler 5 Çözümler 275 23 Temmuz 2025 #2 Kullandığınız VPN'den kaynaklanıyor olabilir. Değiştirmeyi dener misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS L lorex0 Hectopat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 270 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2025 #3 Sakuya Izayoi dedi: Kullandığınız VPN'den kaynaklanıyor olabilir. Değiştirmeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... WARP kullanıyordum aslında ama uzun zamandır kullanıyorum ilk kez olmuştu. Artı 0 Eksi
Sakuya Izayoi dedi: Kullandığınız VPN'den kaynaklanıyor olabilir. Değiştirmeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... WARP kullanıyordum aslında ama uzun zamandır kullanıyorum ilk kez olmuştu.
essekkovalayan Femtopat Katılım 8 Haziran 2025 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2025 #4 lorex0 dedi: WARP kullanıyordum aslında ama uzun zamandır kullanıyorum ilk kez olmuştu. Genişletmek için tıkla... Goodbye DPI TR versıyonu kullan ınternet aynı hatta daha hızlı xd. Artı 0 Eksi
lorex0 dedi: WARP kullanıyordum aslında ama uzun zamandır kullanıyorum ilk kez olmuştu. Genişletmek için tıkla... Goodbye DPI TR versıyonu kullan ınternet aynı hatta daha hızlı xd.
KS KS L lorex0 Hectopat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 270 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2025 #5 essekkovalayan dedi: Goodbye DPI TR versıyonu kullan ınternet aynı hatta daha hızlı xd. Genişletmek için tıkla... Onu kullanıyordum zaten demek ki sorun VPN de yani WARP da degilmiş : D Artı 0 Eksi
essekkovalayan dedi: Goodbye DPI TR versıyonu kullan ınternet aynı hatta daha hızlı xd. Genişletmek için tıkla... Onu kullanıyordum zaten demek ki sorun VPN de yani WARP da degilmiş : D