Umutyrbhx Decapat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2023 #1 Aşağıda nişan aldığım zaman ekranın çizmiş olduğum alt kısmından sonrası kararıyor neden olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ocak 2023
KS KS Umutyrbhx Decapat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #11 rRype dedi: Oynadığınız oyunu nasıl hatirlamiyorsunuz, ayrıca mesaj yazarken büyük harfle başlayın. Kuralları okumadınız mı yahu. Genişletmek için tıkla... Dün oyunun ismine baktım bogy boogy isimli bir oyunmuş. Artı 0 Eksi
rRype dedi: Oynadığınız oyunu nasıl hatirlamiyorsunuz, ayrıca mesaj yazarken büyük harfle başlayın. Kuralları okumadınız mı yahu. Genişletmek için tıkla... Dün oyunun ismine baktım bogy boogy isimli bir oyunmuş.
İntikankam Hectopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 344 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ocak 2023 #12 Umutyrbhx dedi: Dün oyunun ismine baktım bogy boogy isimli bir oyunmuş. Genişletmek için tıkla... Booga booga ismi. Nişan almaktan kastınızı tam anlamadım elime taş aldım birinci şahısa geçtim nişangah çıktı ama herhangi bir kararma yaşamadım. Artı 0 Eksi
Umutyrbhx dedi: Dün oyunun ismine baktım bogy boogy isimli bir oyunmuş. Genişletmek için tıkla... Booga booga ismi. Nişan almaktan kastınızı tam anlamadım elime taş aldım birinci şahısa geçtim nişangah çıktı ama herhangi bir kararma yaşamadım.
KS KS Umutyrbhx Decapat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #13 İntikankam dedi: Booga booga ismi. Nişan almaktan kastınızı tam anlamadım elime taş aldım birinci şahısa geçtim nişangah çıktı ama herhangi bir kararma yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Hiç bilmiyorum. Bende öyle oldu. Artı 0 Eksi
İntikankam dedi: Booga booga ismi. Nişan almaktan kastınızı tam anlamadım elime taş aldım birinci şahısa geçtim nişangah çıktı ama herhangi bir kararma yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Hiç bilmiyorum. Bende öyle oldu.