H hakankerem Picopat Katılım 28 Kasım 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2024 #1 Merhaba Roblox oynamaya çalıştığımda bilgisayarım kendi kendine yeniden başlatıyor, bütün yolları denedim olmadı. Neden kaynaklı olabilir? Isınmadan kaynaklı bir şey değil. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Şubat 2024
Merhaba Roblox oynamaya çalıştığımda bilgisayarım kendi kendine yeniden başlatıyor, bütün yolları denedim olmadı. Neden kaynaklı olabilir? Isınmadan kaynaklı bir şey değil.
Kayra342727 Hectopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4.612 Çözümler 25 Yer Konsantiniyye 25 Şubat 2024 #2 Sistemin ne? Artı 0 Eksi
Paşalıı Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.839 Çözümler 15 25 Şubat 2024 #3 hakankerem dedi: Merhaba Roblox oynamaya çalıştığımda bilgisayarım kendi kendine yeniden başlatıyor, bütün yolları denedim olmadı. Neden kaynaklı olabilir? Isınmadan kaynaklı bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Güç ayarlarından performans modunu seçin. Bu arada RAM'in kaç GB ? Artı 0 Eksi
hakankerem dedi: Merhaba Roblox oynamaya çalıştığımda bilgisayarım kendi kendine yeniden başlatıyor, bütün yolları denedim olmadı. Neden kaynaklı olabilir? Isınmadan kaynaklı bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Güç ayarlarından performans modunu seçin. Bu arada RAM'in kaç GB ?