Bir mesaj yazmayı denesin belki geri dönüş yapar, başka satıcı bulamadım diye attım.Satıcı 1 yıl önce aktifmiş.
Bir mesaj yazmayı denesin belki geri dönüş yapar, başka satıcı bulamadım diye attım.Satıcı 1 yıl önce aktifmiş.
Ne kod'u?, birde sosyal'de kendi oyunun reklamını veya tanıtımını yapmak yasak diye biliyorum sil bence ceza yiyebilirsin.Kodu biliyorsanız lütfen söyletin hatta bot atacağım oyun bu super araba oyunu GÜNCELLEME! 3.0
Oyunu mesajdan sil geri kod bende yok öyle birşey yok dedim zaten ama kod yazabilirsen olabilir minecraftta bir ara sunucuma bot atıyordum.Kodu biliyorsanız lütfen söyletin hatta bot atacağım oyun bu super araba oyunu GÜNCELLEME! 3.0
Güzel oynanacak bir oyun yapıp reklama izin veren Discord sunucularında arkadaş olup oynayabilirsin.Peki o zaman benim oyunumu 50 60 civarlarda kişilerin girmesi için tavsiye verebilir misiniz (robuxsuz)
Sanane kardeşim adam sana söylemek zorundamı alakasız cevap veriyorsun foruma rapor edeceğim.Neden?
Roblox'da oyunuma bot atmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Kodu biliyorsanız lütfen söyletin hatta bot atacağım oyun bu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.