Roblox PC yakar mı?

İşletim sistemi
Windows 10

efe418

Decapat
RAM
8gb ddr3
Ekran kartı
amd radeon r7200 4gb
Anakart
turbox h55m
İşlemci
İ5 650
Birkaç ay önce Roblox oynarken kasanın içinden değişik bir ses geldi ve kapandı ve bir süre açılmadı. İşlemci falan yandı herhalde diye düşündüm çünkü bir arkadaşımın da Roblox oynarken anakartı ve işlemcisi yanmıştı. PC şu an normal çalışıyor fakat PC bozulur korkusundan oyunu sildim. Şu an oyunu tekrar yüklemek istiyorum bu sorunu yaşayan var mı?

E yüklesem şimdi sıkıntı olur mu?

sahibinden.com'dan aldık.

Sistem özelliklerini bile bilmiyoruz, kesin bir şey diyemeyiz.

2. el almışsınız zaten, önceki macun pump out olduysa, cihaz bayağıdır temizlenmemişse ısınacaktır. Fakat sanmıyorum Roblox oynarken donanımlarınızın yanacağını. PSU da kaliteliyse PSU açısından da bir sorun çıkmaz.

PSU'yu tam bilmiyorum fakat 250wattlık Everest markası.
Termal macunu değişeli 1 yıl anca olmuştur.

Kalkıp SCP: RP'yi Full grafik HD Shadow etkin oynarsan yanmayı bırak patlar kanka.

Doğrusunuz sistem eski fakat RDR2 ve GTA 5 oynatıyor ikisini de bitirdim bu haliyle en düşük ayarlarda da oynamadım. Isınıp yanacaksa o zaman yanmaz mıydı?
Amd'nin driver programında oyunlardaki ortalama fps'yi gösteriyordu diye hatırlıyorum ama sıcaklık gösterir mi bilemem. Oyundayken sıcaklığa bakabilirsin sıcak olursa fanları hızlandırırsın.

Rdr2'nin optimizasyonu bayağı iyi ayrıca. Roblox oyunlarını küçük şirketler veya oyuncular yapıyor.

@efe418 bak sana şunu söyleyeyim, PSU berbat, anakart çöp bence iyi idare etmişsin bu zamana kadar. Diğer parçalara zarar gelmemesini istiyorsan PSU'yu değiştir.

Doğru diyorsunuz ben Roblox oynamayıp RDR2 ve GTA 5 oynamaya devam etsem ne olur PC'nin durumu bu oyunları oynarken çökme kapanma hiç olmuyor tık çıkmıyor kasadan.

@efe418 o PSU ile olmayacağı varsa bile olur. Bir elektrik kesintisinde veya yanlışıkla fişini çeksen bile sorun oluşturabilir o PSU. Ben o PSU'ya sistem emanet etmezdim. Hep diken üstünde olursun sonra.

RDR2 sıkıntı çıkarmaz o zaman değil mi?

@efe418 o PSU ile olmayacağı varsa bile olur. Bir elektrik kesintisinde veya yanlışlıkla fişini çeksen bile sorun oluşturabilir o PSU. Ben o PSU'ya sistem emanet etmezdim. Hep diken üstünde olursun sonra.

PSU'nun o kadar kötü olma sebebi nedir? Babamın bir tanıdığı var bu işlerden anlıyor o bakmıştı kasaya ilk aldıımızda o kadar kötü olsa değiştirmemizi söylerdi bence.

Sıcaklık değerleri gayet iyi, sorun yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…