Furkan Oyunda
Femtopat
Daha fazla
Alakası yok hocam. En fazla 5 günde gelir. Çok fazla yoğunluk olur ise 1 hafta maximum. Daha fazla geçeceğini sanmıyorum.Çok satın alım olabilir serverların pingi yüksektir
Alakası yok hocam. En fazla 5 günde gelir. Çok fazla yoğunluk olur ise 1 hafta maximum. Daha fazla geçeceğini sanmıyorum.Çok satın alım olabilir serverların pingi yüksektir
Merhaba, 6 Eylül'de birine 10000 Robux'luk Game Pass sattım, 7000 Robux 4 gündür gelmedi ve hala pending olarak gözüküyor. Acaba ne zaman hesabıma ulaşır?
kaç günde eline ulaştıYarın bakalım gelmezse ben sizinle iletişime geçerim hocam teşekkürler tekrardan iyi akşamlar.
Merhaba, 6 Eylül'de birine 10000 Robux'luk Game Pass sattım, 7000 Robux 4 gündür gelmedi ve hala pending olarak gözüküyor. Acaba ne zaman hesabıma ulaşır?
Yani bam diye konuyu hortlatmak yerine yeni konu acip kac gunde elime ulasir diye sorsan daha rahat cevap alirdin. En fazlada 1 haftada gelir.Kaç günde eline ulaştı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.