Roblox PIN nasıl kaldırılır?

mamii3456

Centipat
Daha fazla  
Roblox pinimi unuttum ve hiçbir şekilde kaldıramıyor, değiştiremiyorum. PIN'imi nasıl kaldırırım? Roblox supporta yazıyorum fakat e postamın doğru olmadığını söylüyor, hesaba uygun değil falan diyor ama ben e-postayı yazıp şifre yazınca hesabıma girebiliyorum, PIN'im kaldırma isteğim +9 oyunlara giremiyorum, zombie attack mesela nasıl kaldırırım PIN'imi veya zombie attack'a girebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Roblox destek ile iletişime geçip telefon numaran üzerinden PIN'nı kaldırabilirsin. E-posta ile giriş yaptıysan e-posta da senin için diğer bir yol olabilir. Eğer birden fazla e-posta'nız varsa arama geçmişinden Roblox'u yazarak hangi e-posta'da olduğunu bulabilirsiniz.

Roblox destek ile iletişime geçip telefon numaran üzerinden pın'nı kaldırabilirsin. Eğer birden fazla e-posta'nız varsa arama geçmişinden Roblox'u yazarak hangi e-posta'da olduğunu bulabilirsiniz.

Telefon numarasıyla bildiğim kadarıyla olmuyor, hangi epostadan olduğunu biliyorum fakat yazınca bana e-posta ile ismim uymadığını söylüyor, eskiden mesaj geliyordu, Support ticket falan filan şimdi mesajlaşıyoruz robotla ve e postamın yanlış olduğunu söylüyor, eskiden de büyük ihtimalle e-posta yanlış olduğu için düzeltemiyorlardı.

Ne dediğinizi tam olarak anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…