BeratCicek Centipat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #1 GitHub - DaytimeCoderr/RobloxPingOptimizer arkadaşlar buradan yükledim, ve yüklediğimde başlat dediğimde uygulama birden silindi. Eğer virüsse bunu nasıl silebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ocak 2024
GitHub - DaytimeCoderr/RobloxPingOptimizer arkadaşlar buradan yükledim, ve yüklediğimde başlat dediğimde uygulama birden silindi. Eğer virüsse bunu nasıl silebilirim?
Makrocu Can Hectopat Katılım 29 Nisan 2022 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #2 Büyük ihtimalle virüs ya da RAT Kaspersky veya Malwarebytes ile bilgisayarını taramanı öneriyorum.
BeratCicek Centipat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #3 Makrocu Can dedi: Büyük ihtimalle virüs ya da RAT Kaspersky veya Malwarebytes ile taramanı öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam peki silinebilir mi?
Makrocu Can dedi: Büyük ihtimalle virüs ya da RAT Kaspersky veya Malwarebytes ile taramanı öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam peki silinebilir mi?
SadeceEfe Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 588 20 Ocak 2024 #4 BeratCicek dedi: Hocam peki silinebilir mi? Genişletmek için tıkla... RAT'ı silemezsiniz format atmadan.
BeratCicek dedi: Hocam peki silinebilir mi? Genişletmek için tıkla... RAT'ı silemezsiniz format atmadan.
BeratCicek Centipat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #5 SadeceEfe dedi: RAT'ı silemezsiniz format atmadan. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarıda geçen hafta almıştık, ona üzülüyorum.
SadeceEfe dedi: RAT'ı silemezsiniz format atmadan. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarıda geçen hafta almıştık, ona üzülüyorum.
2 298784 Kilopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 4.218 Çözümler 24 20 Ocak 2024 #6 Açık kaynak kodlu yere şifrelenmiş kodu koymakta ne kadar güvensiz olduğunu gösterir. İndirmeyin, kaynak kodlarını isteyin paylaşandan eğer vermez ise indirmeyin.
Açık kaynak kodlu yere şifrelenmiş kodu koymakta ne kadar güvensiz olduğunu gösterir. İndirmeyin, kaynak kodlarını isteyin paylaşandan eğer vermez ise indirmeyin.
Makrocu Can Hectopat Katılım 29 Nisan 2022 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #7 My pc is damaged because of it · Issue #2 · DaytimeCoderr/RobloxPingOptimizer maalesef indiren kişi böyle şeyler yaşamış.
My pc is damaged because of it · Issue #2 · DaytimeCoderr/RobloxPingOptimizer maalesef indiren kişi böyle şeyler yaşamış.
SadeceEfe Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 588 20 Ocak 2024 #8 BeratCicek dedi: Bilgisayarıda geçen hafta almıştık, ona üzülüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam formattan ne olacak ama bir daha böyle şeylere inanmayin.
BeratCicek dedi: Bilgisayarıda geçen hafta almıştık, ona üzülüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam formattan ne olacak ama bir daha böyle şeylere inanmayin.
BeratCicek Centipat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #9 Makrocu Can dedi: My pc is damaged because of it · Issue #2 · DaytimeCoderr/RobloxPingOptimizer maalesef indiren kişi böyle şeyler yaşamış. Genişletmek için tıkla... Ben henüz böyle bir şey yaşamadım fakat MalwareBytes'dan tarattığımda 6 tane dosya çıkmıştı, sildim. Sizce güvenmeli miyim?
Makrocu Can dedi: My pc is damaged because of it · Issue #2 · DaytimeCoderr/RobloxPingOptimizer maalesef indiren kişi böyle şeyler yaşamış. Genişletmek için tıkla... Ben henüz böyle bir şey yaşamadım fakat MalwareBytes'dan tarattığımda 6 tane dosya çıkmıştı, sildim. Sizce güvenmeli miyim?
2 298784 Kilopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 4.218 Çözümler 24 20 Ocak 2024 #10 BeratCicek dedi: Ben henüz böyle bir şey yaşamadım fakat MalwareBytes'dan tarattığımda 6 tane dosya çıkmıştı, sildim. Sizce güvenmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Güvenmeyin kesinlikle. Format atın bilgisayarınıza. Şifrelerinizide değiştirin yapabiliyorken.
BeratCicek dedi: Ben henüz böyle bir şey yaşamadım fakat MalwareBytes'dan tarattığımda 6 tane dosya çıkmıştı, sildim. Sizce güvenmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Güvenmeyin kesinlikle. Format atın bilgisayarınıza. Şifrelerinizide değiştirin yapabiliyorken.