Makrocu Can Hectopat Katılım 29 Nisan 2022 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #11 BeratCicek dedi: Ben henüz böyle bir şey yaşamadım fakat Malwarebytes'dan tarattığımda 6 tane dosya çıkmıştı, sildim. Sizce güvenmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Bir formatı hor görmeyin hocam.
BeratCicek dedi: Ben henüz böyle bir şey yaşamadım fakat Malwarebytes'dan tarattığımda 6 tane dosya çıkmıştı, sildim. Sizce güvenmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Bir formatı hor görmeyin hocam.
BeratCicek Centipat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #12 298784 dedi: Güvenmeyin kesinlikle. Format atın bilgisayarınıza. Şifrelerinizide değiştirin yapabiliyorken. Genişletmek için tıkla... Format harici yapabileceğim işlem var mı? maalesef şu an format atamam. Makrocu Can dedi: Bir formatı hor görmeyin hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bende isterdim format atmak da, maalesef şuan format atamam bilgisayarı 1 hafta önce almıştım.
298784 dedi: Güvenmeyin kesinlikle. Format atın bilgisayarınıza. Şifrelerinizide değiştirin yapabiliyorken. Genişletmek için tıkla... Format harici yapabileceğim işlem var mı? maalesef şu an format atamam. Makrocu Can dedi: Bir formatı hor görmeyin hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bende isterdim format atmak da, maalesef şuan format atamam bilgisayarı 1 hafta önce almıştım.
2 298784 Kilopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 4.218 Çözümler 24 20 Ocak 2024 #13 BeratCicek dedi: Format harici yapabileceğim işlem var mı? maalesef şu an format atamam. Hocam bende isterdim format atmak da, maalesef şuan format atamam bilgisayarı 1 hafta önce almıştım. Genişletmek için tıkla... Format atmazsanız bilgisayarınızda virüs varsa kalmaya devam eder. Bu sizin vereceğiniz bir karar lakin ben olsam atardım. Ayrıca format derken USB ile format atmaktan bahsediyoruz bilginiz olsun. Atmak istemiyorsanız atmayın bu problem değil.
BeratCicek dedi: Format harici yapabileceğim işlem var mı? maalesef şu an format atamam. Hocam bende isterdim format atmak da, maalesef şuan format atamam bilgisayarı 1 hafta önce almıştım. Genişletmek için tıkla... Format atmazsanız bilgisayarınızda virüs varsa kalmaya devam eder. Bu sizin vereceğiniz bir karar lakin ben olsam atardım. Ayrıca format derken USB ile format atmaktan bahsediyoruz bilginiz olsun. Atmak istemiyorsanız atmayın bu problem değil.
BeratCicek Centipat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #14 Hocam yani format atsak gider değil mi?