ÖzgünTR Picopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 767 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #11 Framboğaz dedi: PC'niz varsa direkt iptal edip Game Pass alın daha kaarlı Genişletmek için tıkla... PC'deyim hocam. Sistemimde iyi ama ben nedense bazı kaliteli oyunlardan zevk alıyorum. Tabii ki Brookhaven gibi kitlesi kanser oyunlardan değil.
Framboğaz dedi: PC'niz varsa direkt iptal edip Game Pass alın daha kaarlı Genişletmek için tıkla... PC'deyim hocam. Sistemimde iyi ama ben nedense bazı kaliteli oyunlardan zevk alıyorum. Tabii ki Brookhaven gibi kitlesi kanser oyunlardan değil.
Framboğaz Hectopat Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 1.841 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #12 ÖzgünTR dedi: PC'deyim hocam. Sistemimde iyi ama ben nedense bazı kaliteli oyunlardan zevk alıyorum. Tabii ki Brookhaven gibi kitlesi kanser oyunlardan değil. Genişletmek için tıkla... Game Pass'te de fazlasıyla kaliteli oyun var aslında 1 aylık alıp beğenmezseniz iptal edersiniz.
ÖzgünTR dedi: PC'deyim hocam. Sistemimde iyi ama ben nedense bazı kaliteli oyunlardan zevk alıyorum. Tabii ki Brookhaven gibi kitlesi kanser oyunlardan değil. Genişletmek için tıkla... Game Pass'te de fazlasıyla kaliteli oyun var aslında 1 aylık alıp beğenmezseniz iptal edersiniz.