M merakli22 Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2025 #1 Merhaba, ben Roblox'u sanal bilgisayarda oynuyorum. Satın alabiliyorum fakat dolar kuru ile alabiliyorum. Türk kuru ile alabileceğim bir site bulunuyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2025
Merhaba, ben Roblox'u sanal bilgisayarda oynuyorum. Satın alabiliyorum fakat dolar kuru ile alabiliyorum. Türk kuru ile alabileceğim bir site bulunuyor mu?
Cynex27 Zeptopat Katılım 22 Ağustos 2025 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2025 #2 Sen dolarla almayı denersen mesela 5 dolara aldın 5 dolar kaç TL ise o kadar TL kesiyor yani alabilirsin TL ile orada dolar gözükse bile. Artı 0 Eksi
Sen dolarla almayı denersen mesela 5 dolara aldın 5 dolar kaç TL ise o kadar TL kesiyor yani alabilirsin TL ile orada dolar gözükse bile.
KS KS M merakli22 Hectopat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2025 #3 Cynex27 dedi: Sen dolarla almayı denersen mesela 5 dolara aldın 5 dolar kaç TL ise o kadar TL kesiyor yani alabilirsin TL ile orada dolar gözükse bile. Genişletmek için tıkla... hayır öyle olmuyor türkiye seçtiğimde banka reddediyor ödemeyi Artı 0 Eksi
Cynex27 dedi: Sen dolarla almayı denersen mesela 5 dolara aldın 5 dolar kaç TL ise o kadar TL kesiyor yani alabilirsin TL ile orada dolar gözükse bile. Genişletmek için tıkla... hayır öyle olmuyor türkiye seçtiğimde banka reddediyor ödemeyi