H hemrekir Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 54 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #1 Yıllar sonra bir robloxa gireyim dedim. Kurmaya çalıştığımda yönetici olarak çalıştırmamama rağmen karşıma bu yazı çıkıp durdu. İnternette sanırsam kimse bu hatayı almamış. Hiçbir konu ya da çözüm yok. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2023
Yıllar sonra bir robloxa gireyim dedim. Kurmaya çalıştığımda yönetici olarak çalıştırmamama rağmen karşıma bu yazı çıkıp durdu. İnternette sanırsam kimse bu hatayı almamış. Hiçbir konu ya da çözüm yok.
Çözüm H H hemrekir 8 Ağustos 2023 Exe dosyalarını kullanıcı yerine kuran bilindik bir program var mı? Belki o halleder. Orijinal Roblox bootstrapper'ı indiremedim. Ben de modlu hali olan Bloxstrap'i indirdim. Sorun çözüldü. Normal Roblox Player'ın işlevlerini görüyor.
Exe dosyalarını kullanıcı yerine kuran bilindik bir program var mı? Belki o halleder. Orijinal Roblox bootstrapper'ı indiremedim. Ben de modlu hali olan Bloxstrap'i indirdim. Sorun çözüldü. Normal Roblox Player'ın işlevlerini görüyor.
Metehan Berk Asıcı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 1.272 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #2 Roblox'un dosyalarını açıp RobloxPlayerBeta'yı aç olmazsa diğer Roblox.exe uygulamasını aç. Artı 0 Eksi
Cblowx Decapat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 68 Yer İstanbul/Ataşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek teklonoji ve haberleşme mühendisi 8 Ağustos 2023 #3 roblox yönetici kurulumunu desteklemiyor. Artı 0 Eksi
KS KS H hemrekir Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 54 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #4 Cblowx dedi: roblox yönetici kurulumunu desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... Zaten yönetici olmadan çift tık ile çalıştırıyorum. Metehan Berk Asıcı dedi: Roblox'un dosyalarını açıp RobloxPlayerBeta'yı aç olmazsa diğer Roblox.exe uygulamasını aç. Genişletmek için tıkla... Roblox'a dair birşey yüklenmiyor.Local klasöründe sadece hatalı indirmelerin logları var. Artı 0 Eksi
Cblowx dedi: roblox yönetici kurulumunu desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... Zaten yönetici olmadan çift tık ile çalıştırıyorum. Metehan Berk Asıcı dedi: Roblox'un dosyalarını açıp RobloxPlayerBeta'yı aç olmazsa diğer Roblox.exe uygulamasını aç. Genişletmek için tıkla... Roblox'a dair birşey yüklenmiyor.Local klasöründe sadece hatalı indirmelerin logları var.
Metehan Berk Asıcı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 1.272 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #5 hemrekir dedi: Zaten yönetici olmadan çift tık ile çalıştırıyorum. Roblox'a dair birşey yüklenmiyor.Local klasöründe sadece hatalı indirmelerin logları var. Genişletmek için tıkla... Sorun gidericiden yapmayı deneyin hocam belki çözülür. Artı 0 Eksi
hemrekir dedi: Zaten yönetici olmadan çift tık ile çalıştırıyorum. Roblox'a dair birşey yüklenmiyor.Local klasöründe sadece hatalı indirmelerin logları var. Genişletmek için tıkla... Sorun gidericiden yapmayı deneyin hocam belki çözülür.
KS KS H hemrekir Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 54 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #6 Exe dosyalarını kullanıcı yerine kuran bilindik bir program var mı? Belki o halleder. Orijinal Roblox bootstrapper'ı indiremedim. Ben de modlu hali olan Bloxstrap'i indirdim. Sorun çözüldü. Normal Roblox Player'ın işlevlerini görüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
Exe dosyalarını kullanıcı yerine kuran bilindik bir program var mı? Belki o halleder. Orijinal Roblox bootstrapper'ı indiremedim. Ben de modlu hali olan Bloxstrap'i indirdim. Sorun çözüldü. Normal Roblox Player'ın işlevlerini görüyor.