Çözüldü Roblox "Roblox Player" Kurulumunu Atlıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TeknoGamingYT

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Geçenlerde (1-2 gün önce) Roblox'u "roblox.com/download1 adresinden indirmeye çalıştım. İndirdiğim dosyayı açtığımda birden %55-60'lık bir kısım atlanıp sadece Roblox Studio'yü kurdu.

Yönetici olarak çalıştırmayı denedim.
Farklı indirme yöneticileri kullanmayı denedim.
Kısacası her şeyi denedim.

Bunun sebebi nedir ve nasıl düzeltirim?

Son düzenleme:
Çözüm
Arkadaşlar.

Çözümü buldum.

Roblox'u indirip kurduktan sonra AppData klasörünüze gidin, ardından Local klasöründe Roblox > Versions > Version______ klasörünün içindeki RobloxPlayerInstaller.exe'yi çalıştırın.

Bu sefer Roblox'u o klasöre indirecek (RobloxPlayerLauncher.exe).

Açtıktan spnra bir güncelleme isteyecek. Güncellemeden sonra oluyor.Siz zaten sonradan kısayol oluşturursunuz.
Geçenlerde (1-2 gün önce) Roblox'u "roblox.com/download1 adresinden indirmeye çalıştım. İndirdiğim dosyayı açtığımda birden %55-60'lık bir kısım atlanıp sadece Roblox Studio'yü kurdu.

Roblox'u silip en baştan aşağıdaki indirmeyi denediniz mi?

Aynı sorunu ben de yaşıyorum ve yakın zaman içerisinde birçok oyuncu da aynı problemi yaşıyor, yetkililerin sorunu çözeceğini düşünüyorum.

Geçici bir çözüm olarak Microsoft Store'dan oynamayı deneyin isterseniz.

Bende de oluyor şu anda

Roblox dosya konumunda RobloxPlayerLauncher.exe var onu calistirdim oldu bende bir deneseniz?Belki olur.

Dosya Ekleri

• 1696821787630.png
    1696821787630.png
    46,6 KB · Görüntüleme: 195
Son düzenleme:
Arkadaşlar.

Çözümü buldum.

Roblox'u indirip kurduktan sonra AppData klasörünüze gidin, ardından Local klasöründe Roblox > Versions > Version______ klasörünün içindeki RobloxPlayerInstaller.exe'yi çalıştırın.

Bu sefer Roblox'u o klasöre indirecek (RobloxPlayerLauncher.exe).

Açtıktan spnra bir güncelleme isteyecek. Güncellemeden sonra oluyor.Siz zaten sonradan kısayol oluşturursunuz.

Çözüm
Onlara gerek yok bende sadece Roblox Studio indirmişti sonra Google girip roblax Player Launcher indir deyip luuncheri indirmiştim ve sorun çözüldü.
Ama bu o kadarda sağlıklı değil.

Sen, belki de Roblox ile uyumlu olmayacak bir dosya indiriyorsun. Orijinalden yap. Daha sağlıklı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı