Doruk Durmaz
Decapat
Daha fazla
Ne VPN ne GoodbyeDPI ıse yaramaz kartın Türkiye oldugu ıcın para falan cekemez Roblox şu an mesela telefon numarana kod bıle yollayamaz Roblox şu an.
öyle birşey nasıl oluyor kardesım muhtemelen kartın yurt dışı kullanıma falan açıktır aılenın kartıysa türkiye deki kartla suan ıslem yapılamaz. erısım yasagı varHayır GoodbyeDPI işe yarıyor. Ben alabiliyorum ve telefona da SMS falan gönderebiliyor hiçbir alakası yok. O kullanıcının sorunu maalesef.
Öyle bir şey nasıl oluyor kardesım muhtemelen kartın yurt dışı kullanıma falan açıktır aılenın kartıysa Türkiye'deki kartla şu an ıslem yapılamaz. Erısım yasagı var.
la neyse dogrudur kardesım ben anlamam roblox falanda garip yanı mıllet hep aynı sorundan yakınıyor neyse kardesım tamamEnpara sanal kart. Ve Türkiye telefonuna SMS gelemiyor diye bir şey de yok. Daha birkaç hafta önce telefon numaramı Roblox hesabına bağladım.
İyi günler dilerimla neyse dogrudur kardesım ben anlamam roblox falanda garip yanı mıllet hep aynı sorundan yakınıyor neyse kardesım tamam

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.