Roblox Robux alınamıyor

Doruk Durmaz

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam bugün Robux almayı denedim fakat "Hay aksi, geçici bir sorun oluştu gibi görünüyor. Hesabınızdan para çekilmedi." diye bir hata aldım bunu nasıl düzeltebilirim?

Dosya Ekleri

• resim_2024-11-30_211450795.png
    7,6 KB · Görüntüleme: 193
Ne VPN ne GoodbyeDPI ıse yaramaz kartın Türkiye oldugu ıcın para falan cekemez Roblox şu an mesela telefon numarana kod bıle yollayamaz Roblox şu an.

Hayır GoodbyeDPI işe yarıyor. Ben alabiliyorum ve telefona da SMS falan gönderebiliyor hiçbir alakası yok. O kullanıcının sorunu maalesef.

Hayır GoodbyeDPI işe yarıyor. Ben alabiliyorum ve telefona da SMS falan gönderebiliyor hiçbir alakası yok. O kullanıcının sorunu maalesef.
öyle birşey nasıl oluyor kardesım muhtemelen kartın yurt dışı kullanıma falan açıktır aılenın kartıysa türkiye deki kartla suan ıslem yapılamaz. erısım yasagı var

Öyle bir şey nasıl oluyor kardesım muhtemelen kartın yurt dışı kullanıma falan açıktır aılenın kartıysa Türkiye'deki kartla şu an ıslem yapılamaz. Erısım yasagı var.

Enpara sanal kart. Ve Türkiye telefonuna SMS gelemiyor diye bir şey de yok. Daha birkaç hafta önce telefon numaramı Roblox hesabına bağladım.

Enpara sanal kart. Ve Türkiye telefonuna SMS gelemiyor diye bir şey de yok. Daha birkaç hafta önce telefon numaramı Roblox hesabına bağladım.
la neyse dogrudur kardesım ben anlamam roblox falanda garip yanı mıllet hep aynı sorundan yakınıyor neyse kardesım tamam

Gamepass oluşturup itemsatışdan ucuz bir şekilde alabilirsiniz 100 Robin 30tl civarı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…